Zelenović i zvanično priznao Kosovo kao nezavisnu državu

Nebojša Zelenović, “slobodarski” (kako sebe voli da naziva) gradonačelnik Šapca, iz džepa svojih sugrađana otima 10.000 evra za potvrdu nezavisnosti lažne države Kosovo. Naime, u četvrtak biće održana hitna sednica ovdašnjeg parlamenta sa samo jednom tačkom dnevnog reda, a to je: RAZMATRANJE I USVAJANJE PREDLOGA ODLUKE O DAVANJU SAGLASNOSTI NA IZDVAJANJE SREDSTAVA IZ BUDŽETA GRADA ŠAPCA ZA REALIZACIJU PROJEKTA “RED FRUIT KNOW-HOW FOR BETTER LIFE”.

Ukratko, grad Šabac daje 10.000 evra za onaj čuveni Zelenovićev projekat o sađenju jagoda u opštini Peć (među “prijateljima”, kako je Zelenović svojevremeno klicao pošto je sa svojim predsednikom Skupštine grada Šapca Nemanjom Pajićem sedeo pod “kosovskom” zastavom).

E sad, Zelenović je drhtao i prenemagao se na svojoj privatnoj televiziji kada su ga onomad bocnuli da je priznao nekakvu državu Kosovo. Kršio je ruke Zelenko, jadao se, veli, nije ništa priznao nabeđuju dušmani. Dodao je da hoće da pomogne Srbima na Kosovu o kojima niko ne misli. A Srbi sa Kosova i Metohije su samo čekali “Zelenog spasitelja” da im donese sadnice jagoda.

Čitaoci portala “Embargo” mogu se svojim očima uveriti sa kojom to “državom” napaćeni grad Šabac sarađuje. A glavni cilj projekta, kako je u ovom dokumentu navedeno, jeste “pomirenje između zajednica u opštinama Peć i Šabac”(?!). I ono što je najvažnije, a što šabački vlastodržac uporno pokušava da negira dok se pere pred pred zaprepašćenom šabačkom publikom, jeste da je grad Šabac na čelu sa Nebojšom Zelenovićem, predsednikom partije “Zajedno za Srbiju” i jednim od lidera “Saveza za Srbiju” PRIZNAO južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu Kosovo. U četvrtak to će, jasno je, uraditi i ostali iz njegove kupljene i potkupljene vladajuće većine.