Vuk Katar Jeremić, poput „ nekakvog dlakavog političkog prevrtljivca“ – lažima „udara po Srbiji iznutra“, za šaku obećanih „hongkoških dolara“!?

U Srbiji je sve moguće i na žalost, u tzv. demokratiji sve i dozvoljeno!

Da čovek koji je diplomatsku karijeru započeo „kao ruski čovek i patriota, pa pretrčao kod Amera, navučen zelenim novčanicama hongkoške mafije“ – drži lekcije aktuelnom rukovodstvu Srbije je nečuveno i samo još jedan dokaz da nama nisu samo problem zvanični neprijatelji…. Oni iznutra, uvek kada je najteže, izvire iz rupa i krenu da grickaju džina, nadajući se da će zbog toga biti pohvaljeni od „zlog gospodara“!?

Kakvog li bezobrazluka i licemerja ovog višegodišnjeg političkog gubitnika? Vuk Katar Jeremić je za vreme dok je sa „Tadićevog kanabeta vladao“ Srbijom, činio sve da Srbija izgubi i ono malo tadašnjeg legitimiteta i autoriteta na Kosovu i u međuanrodnim  odnosima, danas se našao da priča o nekakvim političkim kriminalcima, izdajama, da pravi poređenja Vučića sa nekim navodnim tajnim dilovima Miloševića i Tuđmana? „Mali od Tadićeve kužine“ – ostao je izgleda na tom nivou.  Špekulacija, intriga, poročnosti kabineta kojem je godinama pripadao… Neuk, neprosvećen, zalutao između želja i mentalno-fizičkih mogućnosti… Što bi očevi Čačani rekli „ ma, ne obuva se u jednim cipelama, dok mu je opanak mera golanferosti“… Jednom rečju ništa!

Ali, pre svega bi morao javnosti konačno da odgovori: Sa kime je tvoj „mentor i idol“Boris Tadić pravio „dilove dlakavi politički prevrtljivče“, kada ste dozvolili da se problem Kosova izmesti iz SB UN u okrilje EU, da nam bude kao kod tvojih čukundedova, „kadija tuži i kadija sudi“?

Zamislite čudo neviđeno pre neki dan u Leskovcu, Savez za Srbiju ( bolje im priliči naziv  Savez za Zabelu?!) drži tribinu u holu, jer je valjda svaki hol zgrade veći od skupštinskih sala!? Bila je tolika navala njihovih  pristalica, da su svi komotno stali u najobičniji hodnik zgrade!?!

I pred tom šakom  Leskovčana, ohrabrio se Vuk, da proziva i izjednačava šiptarske zločince sa našim političarima!?  Da li su mu „one katarske pare via Hong Kong“ toliko pomutile razum, da više uopšte ne zna šta priča, „nameštenik globalista, koga su zavrbovali još dok se školovao u Velikoj Britaniji, a otac bio u šteku u dgovoru sa „Miloševićevim glavnim poltronom“ Draganom Tomićem?!

Koga čovek, za čije su vreme vladavine Srbijom, Tači i Haradinaj proglasili nezavisnost, za čije vreme su učinjeni novi pogromi Srba, paljene crkve i manastiri, proterano na hiljade sugrađana sa vekovnih ognjišta, – sme da naziva kriminalcem, izdajnikom i li čime sve još?

Zar u svom „dolarskom slepilu i pomućenom fizičkom razumu“ misli da je toliko glup srpski narod, pa da ne zna, da su on i njegova „žuta braća“ sa kojima i danas opet juriša na vlast, učinili sve da lažna država Kosovo dobije međunarodni legitimitet i na kraju konačno priznanje i od Srbije!?

Masno je Vuk lagao, kada je tvrdio, da je Vučić već potpisao priznanje fantomske tvorevine „njegovih mentora i finansijera“! A, kad to nije prošlo u srpskoj javnost, sada lansira novu laž, kako se crtaju granice razgraničenja, kako je varvarska šiptarska osveta za neulazak u Interpol – dogovorena sa Vučićem?! Vuče, da li si ti uopšte „normalan“? Da li čuješ sebe šta uopšte pričaš?

Pre nekoliko meseci si „halalio“ kako je potpisano priznanje nezavisnosti Kosova! Pa, kako onda Kosovo nije ušlo u Interpol, ako je sve rešeno sa Srbijom?

Pošto se davno pokazalo da u fizici ni Njutnove zakone ne znaš, ne znamo čime bi se ti uopšte mogao baviti u životu, jer za politiku uopšte nisi!!! KO zna, možda bi ipak mogao da po vrletima „tvoje Bosne ovce čuvaš“?! Ako ih majčini potomci još imaju, jer ne verujemo da ih imaju, očevi, u okolini Čačka!?

Eto, kažu, da baš „toliko doseže tvoja pamet i inteligencija“, pa nije čudo što ti pristalice staju u jedan najobičniji hodnik bilo koje zgrade…

Džaba što su te sve ove godine spremali, da danas na vrlo perfidne načine „daješ podršku onim kokošarima sa skupa u Peći“ …. Džaba „ su te krečili Britanci i Ameri“!? Ne ide, pa ne ide! Ne voli srpski narod takve…

P.S. Zbog svega rečenog, predlažemo da se dragi Vuče Katar Jeremiću kandiduješ za „počasnog konzula  Alkatraza, ili Sing Singa za Srbiju“, zbog prijatelja, koji će  tamo „dobrovoljno“ provesti veći deo budućeg života, radi stručnog usavršavanja  političke ekonomije…

P.J. / Embargo.rs