Saopštenje za javnost OO SNS Bogatić – Osuda medijskih napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu

Opštinski odbor SNS u Bogatiću najoštrije osuđuje medijske napade na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, kao i na članove njegove porodice.
Plan opozicije, pre svega, SzS i njegovih potrošenih lidera, da se Srbija skrene s puta kojim je odlučno krenula predvođena predsednikom Vučićem je ovih dana poprimio obrise ozbiljne mentalne bolesti i doticanja političkog i uopšte ljudskog dna. Sramni i besomučni napadi na porodicu predsednika Vučića, njegovog sina Danila i brata Andreja, uz iznošenje izmišljenih gnusnih laži, bez ikakvih dokaza, a koje sprovode svi mediji, pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa i njegovih boraca za ličnu korist Vuka Jeremića i Boška Obradovića, samo govore kolika je u stvari lična mržnja tih ljudi, ali i pokazatelj njihove sveopšte nemoći.
Svesni da ih narod ne želi, da neuživaju podršku i da se putem izbora nikad ne mogu vratiti na vlast, počeli su pribegavati bezobzirnoj propagandi, poturanju klasičnih laži i neistina, upućivanju uvreda u nameri izazivanja društvene nestabilnosti, uličnog haosa i nasilnog preuzimanja vlasti. Dok predsednik Vučić promoviše zemlju i podiže njen ugled, ova „gospoda“, u nedostatku sopstvenog političkog programa i bilo kakve konstruktivne ideje koja bi bila u interesu građana, brutalno napadaju njegovu porodicu – to najbolje pokazuje kakvi su ljudi u pitanju i na šta su sve spremni za „šačicu vlasti“.
Takvo ponašanje je sramno i nedopustivo i zaslužuje svaki vid osude. Ono nikada ne može i neće biti primer za sve ljude, koji žele da žive u pristojnoj, kulturnoj i prosperitetnoj Srbiji.