Saopštenje za javnost OO SNS Mali Zvornik: Najoštrije osuđujemo napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Zvornik najoštrije osuđuje najnovije napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kojima čelnici tzv. Saveza za Srbiju pokušavaju da ga unize i diskredituju širenjem laži o članovima njegove porodice.

Najnoviji napadi nisu ništa drugo nego nastavak prljave kampanje koju protiv predsednika države već mesecima vode čelnici tzv. Saveza za Srbiju.

Ovog puta bezočno su nasrnuli na njegove najmilije, na članove najuže porodice, a učinili su to krajnje kukavički, u trenutku njegovog odsustva iz zemlje, kad nije u prilici da im odgovori.

Posebno je nedopustivo i neshvatljivo to što se pomenuti napadi na predsednika Vučića dešavaju dok se on bori za napredak Srbije i očuvanje naših nacionalnih interesa, a uoči važnih susreta sa svetskim liderima, koji zahtevaju njegovu maksimalnu trezvenost i posvećenost.

Stoga još jednom najoštrije osuđujemo napade na predsednika Vučića i njegovu porodicu i pozivamo građane koji su za pristojnu Srbiju da učini to isto i pruže punu podršku predsedniku u njegovoj borbi za bolju budućnost Srbije.

Predsednik OO SNS Mali Zvornik
Zoran Jevtić, dipl.inž.rud. s.r.