Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

GO SNS u Šapcu smatra da je trenutni gradonačelnik Nebojša Zelenović po ko zna koji put pokazao i dokazao da vodi tuđe brige umesto da rešava probleme svojih sugrađana. Osude nekakvih medijskih napada na direktora televizije koja se finansira iz stranih fondova dolaze od čoveka koji šabačke medije čije mu se izveštavanje ne sviđa, naziva “plaćenim ubicama”.

Upravo su Nebojša Zelenović i njegovi aktivisti pokrenuli lavinu napada na neistomišljenike u Šapcu, a mediji kojima rukovodi u gradu na čijem je čelu, postali su poznati po bestidnom izvrtanju činjenica. Podsećamo na nemio događaj tokom jednog od protesta protiv Zelenovićeve vlasti koji se poklopio sa Danom Evrope, kada su Zelenovićevi aktivisti ispred Gradske uprave postavili ozvučenje kako bi onemogućili govornicima SNS-a da se obrate okupljenim sugrađanima. Na ometanje, demonstranti su reagovali burnim negodovanjem i zviždanjem, što je Zelenovićevoj “nezavisnoj” televiziji poslužilo kao prilog da su “šabački naprednjaci izviždali himnu Evrope”. Tako Nebojša Zelenović vidi slobodu medija.

Nebojša Zelenović, koji dolazi iz grupe onih koji su svojevremeno topili tenkove i naoružanje srpske vojske, umesto da stane pred svoje sugrađane i objasni gde je nestalo pet miliona evra iz gradske kase, gde su 72 stana u vlasništvu grada i zašto mu skoro sva sela nemaju pijaću vodu i kanalizaciju, i dalje izvrće činjenice i laže u nameri da privuče pažnju javnosti.

GO SNS u Šapcu