GO SNS ŠABAC: U Srbiji se na vlast dolazi voljom naroda i to na izborima

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac poziva bivšeg gradonačelnika i lidera Zajedno za Srbiju da napokon objasni narodu kako on to konkretno vidi „poštene izborne uslove“, jer su građani Šapca na minulim izborima svedočili neviđenom kriminalu koji je organizovao upravo Nebojša Zelenović. Podsećamo da je u Šapcu bivši gradonačelnik tada u potpunosti skrajnuo sve partije koje nisu Zajedno za Srbiju, a da je čak u toku izbornog procesa menjao pravila i to u svoju korist.

Interesuje nas i kako Nebojša Zelenović misli da mu građani Srbije veruju kada ih je bezobzirno slagao da će bojkotovati izbore? Svi se sećamo da je išao širom zemlje i lepio po saobraćajnim znacima nalepnice „bojkot“, a potom ušao u izbornu utakmicu u Šapcu i ubedljivo izgubio. Nebojši Zelenoviću, se ne može verovati, a to je postalo jasno svima koji su imali tu nesreću da sarađuju s njim. Pa čak i njegovim nekadašnjim biračima.

Na izborima pobeđeni Nebojša Zelenović još uvek ne može da prežali što nema podršku u svom gradu, pa nastavlja da krstari po Srbiji, sebe promoviše kao spasioca naše zemlje i  naroda, poziva na ustanke, tvrdi da ima rešenja, premda niko još uvek nije čuo šta to Nebojša Zelenović nudi građanima. Govori o „tri tačke“, o klimi, novim ljudima u politici, ekologiji … Brine o životnoj sredini, a Šabac i okolna sela za vreme njegove vladavine bili su prepoznatljivi po divljim deponijama.

Drznuo se Nebojša Zelenović da govori i o poljoprivredi, a upravo je njegov mentor Dušan Petrović, dok je bio ministar poljoprivrede, upropastio seljake. Mesecima govori o novim licima u politici, dok se njegovo lice ne sklanja sa medija. Tvrdi da neće biti predsednički kandidat, a svi znamo da laže. Razočaran što sa evroparlamentarcima razgovori nisu prošli kako se nadao, a očekivao je da neko iz Evrope svrgne predsednika Aleksandra Vučića, sada Zelenović poziva na proteste.

Podsećamo Nebojšu Zelenovića, po ko zna koji put, da se u Srbiji na vlast dolazi voljom naroda i to na izborima. Da predsednik Srbije bude Aleksandar Vučić, odlučili su građani. Podsećamo i sve njegove drugove, bivše i sadašnje, sve one otpatke režima koji je 2000. godine iznikao iz zgarišta Skupštine koju su spalili u ime demokratije, da u Srbiji više ne prolaze laži. I Nebojša Zelenović i Dragan Đilas i Vuk Jeremić i Borko Stefanović, sve su stara lica koja su građani Srbije dobro zapamtili, i to po zlu.

GO SNS Šabac