GO SNS ŠABAC: Borislav Stefanović u Šapcu doživeo neviđeni debakl

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac povodom posete Borislava Stefanovića Borka našem gradu, primećuje da je partijski i interesni sadrug Dragana Đilasa u Šapcu doživeo neviđeni debakl.

Tužno je bilo danas gledati Borka, a nekada Borislava, kako pred poprilično nezainteresovanim Šapčanima pokušava da predstavi nekakav Plan za Dan posle. A da sve bude još smešnije, na zvaničnom Tviter profilu Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović tvrdi da su naši sugrađani bili više nego zainteresovani da čuju šta ovaj relikt mračnog doba naše države ima da kaže.

U Šapcu su 20 godina na vlasti bili ovi koji bi ponovo da se vrate, ali ako je ikako moguće bez izbora. Šapčani se vladavine Borkovih saboraca sećaju samo po lošem. I pokušavaju da njihovu vlast zaborave što pre. To je uostalom pokazalo i interesovanje naših sugrađana za posetu jednog od visokih aktera nekadašnjeg političkog života Srbije.

Ovaj period Šapčani pamte po masovnim otpuštanjima i obespravljenju svake vrste. Zato su naši sugrađani, kao uostalom i građani čitave Srbije pre devet godina rekli šta misle o takvoj politici. Šapčane više ne možete da prevarite!

Narod je izabrao Srpsku naprednu stranku na izborima, a podrška politici predsednika Aleksandra Vučića raste iz dana u dan. Ni Borko Stefanović niti bilo ko iz Đilasovog kruga još uvek nisu shvatili da je tajna Vučićevog uspeha u rezultatima.

Srbija se gradi, povezuje novim saobraćajnicama, ljudi se zapošljavaju u novim fabrikama, mogu čak i da biraju u kojoj inostranoj kompaniji će da rade. Sve ovo je za vreme vladavine i Borka i Đilasa bilo nepojmljivo. I onda se zabrinuti Borko pojavi u Šapcu da govori o socijalnoj pravdi, ali i o ekologiji, naravno, jer je to sada moderno.

Zabrinjavajuće je što Borko Stefanović, ali i njegov šef Dragan Đilas, i dalje potcenjuju narod. Nisu smeli da izađu na izbore jer znaju da im je prag od svega tri odsto bio previsok da uđu u parlament. Narod ih neće. To se u subotu videlo i u Šapcu. I zato na sve načine pokušavaju da se dodvore strancima kako bi neko drugi umesto naših građana odlučivao. U današnjoj Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić to nije moguće.

Akcebet
- Restbet - Trendbet