Srbija hoće da zna KO JE naručilac pokušaja nasilnog preuzimanja vlasti, ako već znamo izvršioce?! Raskošna i bahata “tajna večera” Jeremića i Đilasa, dok od sirotinje traže “juris”…?!

rkanluk,pijenje…a, narod neka buče za nas”!?

Narodni poslanici, lokalni odbornici preuzeli su na sebe ulogu čuvara reda i mira, državnog poretka i izborne narodne volje! Volju naroda, oni koji su istom tom voljom izabrani – rešeni su da brane pred najverovatnije novim “naletom” izmanipulisanog ogromnog manjinskog dela srpskog naroda!

Dostojanstvenije kao nikada do sada, narodni tribuni, prvi će stati na put bahatoj samovolji grupice alternativnih političara iz redova takozvane opozicije, (a u stvari su iz redova bivše izbornom voljom naroda smenjene vlasti), koja izgleda drugog izbora nema? Nego da udari sa svim raspoloživim snagama po sopstvenoj državi, njenim institucijama i time zgazi poredak, demokratiju i ustavom zagarantovanu slobodu svih građana…


Za jedan takav čin, potrebni su im izvršioci: srpski narod, isti onaj koji su onog čuvenog 5.oktobra 2000.obmanuli da paljenjem Savezne skupštine donose sebi i svojoj deci slobodu, blagostanje, ekonomski prosperitet… Prevarili su ih žestoko. Sve što su njima obećali – u stvari obećali su sebi. Sve što su tada trebali da daju srpskom narodu – uzeli su za sebe!
I sada bi opet. Na isti način do vlasti. Novim paljenjem Doma narodnih poslanika u Beogradu, zauzimanjem lokalnih samouprava širom Srbije. Grozničavo pozivaju, dozivaju onaj isti narod, da po drugi put učini istu grešku! Da opet krene u juriš na sopstvenu državu, opet za interese grupice manipulatora, koji opet sebe nazivaju narodnim predstavnicima, liderima nekakve opozicije…


Ali, nema više lakovernog naroda. Nema više naivnih kojima bi se za samo 19 godina prodala ista priča, ista laž na isti način! Nema one preko potrebne “ kritične mase pobunjenika” u zemlji Srbiji, sa kojima bi bilo moguće nasilno rušenje vlasti u Srbiji?! Naravno, uz obilatu pomoć “onih spolja”, onih koji stolećima Srbiji “kroje kapu”, od koje se ni glave nismo pošteno kroz istoriju nanosali… Srbija ne želi da bude više ničije zamorče i u Srbiji neće proći ukrajinski scenario niti ikakvo “arapsko proleće”!


Ali, Srbija hoće da zna ko su naručioci pokušaja osvajanja vlasti bez izbora i izborne pobede? KO SU oni koji hoće da ruše slobodu i demokratiju u Srbiji, pod izgovorom spašavanja istih tih sloboda i demokratije? Ako već znamo njihove izvršioce – red je da se pokažu i nalogodavci! Zaboravili su, da je Srbija opet ozbiljna zemlja sa ozbiljnim biračima koje više ničije šarene laže ne mogu prevariti… To što su, za izvršioce prljavih dela, izabrali pogrešne ljude je njihov problem, a ne srpskog naroda!


Da smo u pravu, dokaz su i sinoćnje slučajne fotografije naših sugrađana u centru Beograda, na prostoru snobovskih kafića-restorana u elitnom delu grada – na Vračaru!


Dok Vuk Jeremić i Dragan Đilas lično i posredstvom svojih čauša upućuju građanima gropzničave apele da danas dođu u Beograd radi rušenje legitimno izabrane vlasti, preedočavajući čak da može doći i do krvavih sukoba…. Dotle su oni sinoć svoju “tajnu večeru pred ( kako su sami naglašavali) odlučujuću bitku u borbi za vlast”, organizovali u najskupljim kafe-restoranima uz skupa pića,tompuse i gala večeru za sebe I svoje najbliže saardnike… Opušteni, razdragani, kao da sutra idu na promociju ili inauguraciju?!


Srpski narod treba ovo da vidi, da po ko zna koji put shvati, da ako opet krene njihovim putem, opet će biti prevaren i izigran!? A, zna se, ko se dva puta sapliće o isti kamen… Uostalom pogledajte ove fotografije, pa sami sve zaključite…


E.E.