SAOPŠTENjE ZA JAVNOST MAČVANSKOG OKRUGA

Skandalozne i po porodicu potpredsednika naše stranke Miloša Vučevića opasne pretnje za svaku su osudu i hitnu reakciju pravosudnih organa. Monstruozne pretnje smrću prijatelju i saborcu svih nas i njegovoj porodici hitno moraju biti prekinute i procesuirane u skladu sa zakonom.

U politici i u svakodnevnom životu postoje crvene linije koje su golim okom nevidljive ali koje svi vide i koje se jednostavno ne smeju prelaziti. Ovakva direktna pretnja koja je došla putem elektronske pošte od strane Ljubomira Čalenića alarm je za hitnu reakciju državnih organa. Reakcija na pretnje smrću bilo čijoj porodici mora biti trenutna, ne za nekoliko dana ili sutra, ne za nekoliko sati, odmah po saznanju da je bezbednost bilo koje porodici u Srbiji ugrožena.

Okružni odbor SNS Mačvanskog okruga apsolutno stoji uz našeg potpredsednika Miloša Vučevića i podržava ga u borbi za sigurnost i pravdu i njegove i svake druge porodice u Srbiji. Naglašavamo da pretnje ne dolaze slučajno na ovu adresu, Miloš Vučević je oličenje borbe za lepšu, uspešniju i pravedniju Srbiju i sve pretnje i napadi koji se kontinuirano ponavljaju potvrda su da je na pravom putu.

Porodica je svetinja i tu svetinju Miloš Vučević i SNS znaće da sačuvaju na najbolji mogući način!

Okružni odbor SNS Mačvanskog okruga