Raskol među šabačkim opozicionarima

Štitarac Dušan Tufegdžić Tramp žestoko isprozivao Zelenovića, optužio ga da je kupovao gasove na izborima, ali i da prima pare od stranaca da bi zastupao njihove interese

Doskorašnji šabački gradonačelnik Nebojša Zelenović i njegov saborac Dušan Tufegdžić, odbornik sa liste Zajedno za Srbiju i predsednik MZ Štitar izgleda da više nisu na istoj strani. Dok Zelenović uporno pokušava da se predstavi kao borac za pravdu i ekološki aktivista, Štitarac koga meštani zovu Tramp, na svom FB profilu, proziva ga da je kupovao glasove na izborima, a da sada uzima pare od stranaca kako bi zastupao njihove interese u Srbiji.

“Pošto mi na Fb stranici Nebojša Zelenović – Šabac, brišu komentare vezane za Rio Tinto, a ja to ne volim, i nije u redu, prošireni komentar ću da objavim na svom profilu i svugde gde budem u prilici”, počinje oštro Tufegdžić i dodaje: “Pre šest meseci predsednik ZZS mi je lično rekao da moraju da se konsultuju sa strancima pa da se onda odrede po pitanju Rio Tinta.”

“Sad kad ste videli da nemate kud i kad primate pare od stranaca da biste zastupali njihove interese, pre svega Zelene partije Nemačke, rešili ste i vi da se oglasite povodom Rio Tinta. Licemerno, posle svih. Moram još da vas pitam zašto ste kupovali glasove na izborima. Mi odbornici to nismo znali jer vas ne bi podržali”, naglašava Tufegdžić.

On javno postavlja pitanje Zelenoviću i Dušanu Petroviću od čega žive i kako se finansiraju. Čak predlaže i televizijski duel, koji je, kako kaže, spreman lično da plati kako bi i Zelenoviću i Petroviću rekao šta ima!

Akcebet
- Restbet - Trendbet