Predsednik partije Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović toliko gladan za vlašću da iz njega izlaze neverovatni potezi.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu ocenjuje da je predsednik partije Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović toliko gladan za vlašću da iz njega izlaze neverovatni potezi.

Bivši gradonačelnik Šapca još uvek ne može da se oporavi nakon što su mu sugrađani na proteklim izborima otkazali poverenje. Sada vršlja po Srbiji kako bi prikupio simpatizere, a da ironija bude veća, samog sebe preporučuje, ni manje ni više, nego za gradonačelnika Beograda.

Nebojša Zelenović smatra da je zaslužio mesto prvog čoveka prestonice, a nije bio u stanju da se zadrži ni u rodnom Šapcu. Da mu narod ne veruje, pokazalo se i pre lokalnih izbora i to na referendumima koje je organizovao u gradskim, prigradskim i seoskim mesnim zajednicama o trošenju novca od poreza na imovinu.

Tada su mu leđa okrenuli i najbliži susedi koji su na njegov predlog da novac bude potrošen za izgradnju olimpijskog bazena, ubedljivo rekli ne. Od 6.119 građana upisanih u birački spisak u Mesnoj zajednici "Žika Popović", podržalo ga je svega 138 ljudi.

Neprebol zbog odlaska sa vlasti, kod Nebojše Zelenovića je pregolem. Čini se da, osim u kasi poreskih obveznika, ne može da se nigde drugde pronađe, pa tako luta očajan po Srbiji i nudi rešenje čak i za klimatske promene. Pitamo se da li je bivši rukovodilac Šapca pronašao rešenje kako da u budžet grada vrati pet miliona evra koji su nenamenski potrošeni 2015. godine? I kako narodu, koji pokušava da vrbuje za svoje globalne ciljeve objašnjava, kako je moguće da proces za nenamensko trošenje tolikog novca zastari?

Gradski odbor Srpske napredne stranke podseća javnost da se za bivšeg gradonačelnika Šapca vezuju brojne finansijske malverzacije, kao i protivzakonito i protivustavno delovanje, što je Ustavni sud i obrazložio u slučaju famoznih referenduma o trošenju novca od poreza na imovinu. Šabac je ostavio u katastrofalnom finansijskom stanju, a na svakom koraku naši sugrađani mogu da vide rezultate dvodecenijske vladavine grupe bliske Nebojši Zelenoviću. I takav političar ima ambiciju da vodi glavni grad.

Ako jeto bilo izrečeno povodom 1. aprila, Svetskog dana šale, moramo da priznamo da je odlična!

Akcebet
- Restbet - Trendbet