KADA ĆEŠ ZELENOVIĆU VRATITI PET MILIONA EVRA GRAĐANA ŠAPCA

Bivši gradonačelnik Šapca, po sopstvenom priznanju, voli da se igra. Toliko, da ume da se zaigra i pred svojim sugrađanima ponovo ispadne smešan.

Nebojša Zelenović, koga pamtimo kao prvog gradonačelnika nekog grada u Srbiji koji je osuđen zbog nenamenski potrošenog novca iz budžeta grada, nudi rešenja i predlaže pokretanje važnih tema. Pitam zato Nebojšu Zelenovića, šta je za njega važna tema?

Da najuži centar grada blista prebojenim betonom, da se behatonira i betonira, a već u sporednoj ulici imamo septičku jamu? Da li je za Zelenovića važna tema da otima kako bi obećao izgradnju nekakvog bazena za koji nikada nismo saznali gde bi se nalazio?

Pošto se gradonačelnik poražen na izborima ponudio da će da daje dobre i jasne odgovore, da ga pitam šta se desilo sa onim besplatnim gradskim prevozom? Zašto je nova gradska vlast morala da plati prevozniku taj besplatan prevoz? I šta se dogodilo sa dugovanjima Apotekarske ustanove koja smo takođe morali da izmirimo?

Kada već nudiš rešenja, pitao bih te, ne kao narodni poslanik ili poverenik Srpske napredne stranke, već kao običan građanin, kako vidiš rešenje za 42 sela koja nemaju ni metar vodovodne i kanalizacione mreže? Imali ste 20 godina da smislite, pa me baš interesuje.

Svi u Srbiji znamo kako je to kada ti se probudi energija. Rušiš, lomiš ogradu pred Predsedništvom, uništavaš saobraćajne znake, upadaš u RTS … Ako si tako zamislio borbu za vlast, nemoj se čuditi što većina u našem gradu i državi ne želi da ima posla sa banditima.

I još jedno pitanje za kraj, ali da daš dobar i jasan odgovor, kako si obećao: kada ćeš svojim sugrađanima da vratiš pet miliona evra?

NARODNI POSLANIK U NSRS DR BOBAN BIRMANČEVIĆ

Akcebet
- Restbet - Trendbet