Hoće li i ovo zastareti? Zelenoviću, otkuda 120 miliona na računima AIK banke?

Dok komunalci grcaju u bedi i nemaštini, nedostatku osnovnih sredstava za rad, a rade kao da su robovi a ne gradjani 21.veka, “neko” lageru je milione na kontima AIK banke, po svemu sudeći bez ikakve adekvatne yakonske procedure i znanja zaposlenih.

Ovo zvanično pismo dokumenat sindikata govori više i od jedne napisane reci, pa zato i nije čudo sto sabackim dahijama ne odgovara retorika pisanja embarga, jer ni na jedno naše pitanje-konstataciju nemaju adekvatan odgovor! Šta tek da kažu odakle ovi silni milioni na bankovnom računu kada se u firmi godinama lansira priča o nemaštini, neplacanju mušterija, teškoćama naplate.

Foto: Embargo.rs

Da li će konačno istraga ući u ovo šabačko javno preduzeće, koje godinama volšebno obilazi kao kiša oko Kragujevca, dajući time prostor u kome je bivsa direktorka Snežana Djokic radila “ bukvalno šta je htela”? Upuceniji tvrde da to radi i sada, posto je nezakonito posle smene ostala u firmi kao zamenik novom direktoru zasnivajuci stalni radni odnos?! Valjda da “ nastavi radnju” pod budnim okom onih sa tavana Arhiva i prvog ordonansa advokata Vuletića.

Foto: Embargo.rs

Zaposleni su odbili da potpisu da prihvataju novo 12-casovno radno vreme, a najnovije otkriće sindikata im daje za pravo da “ovde nešto mnogo smrdi”!? Ali, to tuzioc i policija uopšte ne vide niti čuju, niti žele da adekvatno reaguju ni na jednu argumentovanu prijavu… Pitaju se radnici, dokle više? Zar muvacina sa preprodajom 300 kontejnera iz zapadne donacije nije dovoljan signal da reaguju, ili i oni čekaju izbore, pa da tek onda krenu na gubitnike, pokušavajući da se dodvore novim sabackim vlastima. E, to više neće da može.

Ekipa saradnika iz Šapca.

Mačvanski Info / Embargo.rs / Foto: Embargo.rs