GVERO URUČIO PAJIĆU DONACIJU MINISTARSTVA ZA GRADSKU UPRAVU

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić upriličio je danas u Gradskoj upravi sastanak sa delegacijom Uprave za trezor Ministarstva finansija, na čelu sa direktorom Markom Gverom. Tom prilikom Gvero je uručio donaciju Ministarstva finansija, odnosno računarsku opremu gradonačelniku Pajiću, koju će koristiti zaposleni u Gradskoj upravi, u cilju boljeg i efikasnijeg funkcionisanje gradskih službi.

,,Razgovarao sam sa Gverom o produbljivanju saradnje Grada Šapca i Uprave za trezor, od koje bi korist imali svi građani Mačvanskog okruga. Računarska oprema koju smo dobili od Uprave za trezor će omogućiti bolji i efikasniji rad u Gradskoj upravi. To je pokazatelj dobre saradnje Grada i Uprave”, rekao je gradonačelnik Aleksandar Pajić.

On je dodao da će u narednom periodu, u okviru šabačke ekspoziture Uprave za trezor biti postavljeni savremeni uređaji-redomati.

,,Cilj je da se znatno smanjile gužve i ukine dugotrajno čekanje u redovima. Osim toga građanima je na šalterima Uprave za trezor omogućeno plaćanje računa i dažbina bez naknade ili uz najnižu proviziju. Grad Šabac i rukovodstvo Uprave za trezor imaju prijateljske odnose. Drago mi je što nastavljamo razvijanje međusobne saradnje u cilju stvaranja boljih uslova za građane Mačvanskog okruga”, kaže gradonačelnik.

Marko Gvero, direktor Uprave za trezor izrazio je zahvalnost gradonačelniku na srdačnoj dobrodošlici i istakao da je saradnja republičkih organa i lokalne samouprave bitna za dalje napredovanje društva.

,,Uprava za trezor je krenula modernizaciju svog poslovanja i ravnomerni razvoj svoje celokupne mreže koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura širom Srbije. Posetio bih sve građane da svoje račune mogu da izmire na šalterima Uprave za trezor po najnižoj proviziji. Kao nastavak dobre saradnje odlučili smo da ustupimo računarsku opremu lokalnoj samoupravi u Šapcu, sa ciljem da usluge koje pružaju građanima obavljaju efikasno na zadovoljstvo svih Šapčana”, istakao je Gvero.

Sastanku su prisustvovali i zamenik gradonačelnika Šapca Blaža Knežević, kao i načelnik Gradske uprave Aleksandar Jovanović.

Akcebet
- Restbet - Trendbet