GO SNS ŠABAC: ZELENOVIĆ NASTAVLjA SA LAŽIMA U BEOGRADU

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac odavno upozorava građane da iza tobožnje brige Nebojše Zelenovića za životnu sredinu nema ni trunke iskrenosti, već da je posredi isključivo samopromocija ovog, na izborima poraženog, lokalnog političara.

Bivši gradonačelnik Šapca svojim nastupom na ekološkom protestu koji je održan u subotu popodne u Beogradu, pokazao je ne samo da je nesnađen u toj ulozi, već da je i dalje nenadmašni lažov.

Kaže da je u Šapcu sredio deponiju, da se smeće odlaže na propisan način i da se „reklicira“. Pitamo se, zašto je onda nakon njegovog odlaska iz tako uređenog grada država preko Ministarstva zaštite životne sredine morala da uloži 1,5 miliona dinara kako bi se sanirale deponije u 11 šabačkih sela?

Ako je Nebojša Zelenović toliko zabrinut za reke, jezera, vazduh i budućnost, zašto sa svojim aktivistima nije zavrnuo rukave i počistio bar jednu divlju deponiju? Da na delima pokaže svoje časne namere i rešenje za životnu sredinu. A ovih 1,5 miliona iz državne kase i blizu 400.000 dinara iz gradskog budžeta, moglo se uložiti u nešto drugo.

A propustio je Zelenović i da pojasni okupljenima da je njegovo famozno direktno odlučivanje od strane Ustavnog suda Srbije ocenjeno kao protivustavno i protivzakonito. Na tim famoznim „referendumima“ jedva deset odsto građana odlučivalo je kako će da se troši novac svih.

Svojom pojavom, Nebojša Zelenović je pokazao da je skup održan u subotu sve samo ne ekološki. Zgroženi smo što bivši gradonačelnik Šapca nastavlja sa segregacijom građana, jer je za govornicom one koji misle kao on ocenio kao normalne i pismene. A pre nekoliko meseci njegov mentor Dušan Petrović za svoje političke protivnike izjavio je da su „stoka“. To je ta politika „slobode“ koju propovedaju Nebojša Zelenović i njemu slični.

U poslednjih devet godina Srbija ulaže značajna sredstva u ekologiju. Zlonamerni su svi oni koji ne prepoznaju da je ovo pitanje jedno od prioriteta našeg državnog rukovodstva. Optužbe na račun Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da smo odgovorni za nešto što smo dobili u amanet od nekadašnje vlasti kojoj pripadaju današnje opozicione galamdžije, bezgranično su bezobrazne.

Akcebet
- Restbet - Trendbet