GO SNS ŠABAC: Lažni ekolog Nebojša Zelenović ponovo na ekskurziji u Briselu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac nije iznenađen što je lažni ekolog Nebojša Zelenović ponovo na ekskurziji u Briselu. Pošto tvrdi da sa predstavnicima Evropskog parlamenta razgovara o „daljem urušavanju demokratije u Srbiji“, postavljamo pitanje bivšem gradonačelniku Šapca da li je upoznao Brisel sa „demokratijom“ i „poštenim izbornim uslovima“ koje je sproveo u svom gradu prošle godine?

Podsećamo javnost da su po receptu Nebojše Zelenovića pošteni izbori i unapređeni izborni uslovi podrazumevali da Gradska izborna komisija donosi odluke isključivo u interesu bivšeg gradonačelnika. To je podrazumevalo i da se izborna pravila menjaju u toku procesa, da na čelu biračkih odbora budu jedino predstavnici Zelenovićeve partije, pa čak i da oni sami broje glasačke listiće.

Nasilje prema političkim neistomišljenicima, takođe je odlika grupe koju je predvodio na izborima poraženi Zelenović. Zastrašivanje sugrađana, vandalizam, primitivno i agresivno ponašanje kandidatkinje sa Zelenovićeve liste koja je u to vreme bila direktorka gradskog javnog preduzeća, samo su deo iz bogatog asortimana nepočinstava Nebojše Zelenovića i njegovih najbližih saradnika. Da li je o ovome obavestio predstavnike Evropskog parlamenta?

Pitamo se da li su sagovornici Nebojše Zelenovića u Briselu upoznati sa planovima da se predstavnici Srpske napredne stranke tokom izbornog dana u Šapcu drogiraju leksilijumom? O ovome svedoči snimak sa sastanka kojem je prisustvovao ne samo Nebojša Zelenović, već i njegov politički otac Dušan Petrović. Umesto osude takvog plana, grohotom su se smejali. Znaju li za ovo u Briselu? Znaju li u Briselu i da ih Nebojša Zelenović laže kada govori o slobodi i nezavisnosti medija, jer novinare čije mu se izveštavanje ne sviđa naziva „medijskim plaćenim ubicama“?

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac podseća javnost da je izborni prag spušten na tri odsto. Ovo je za ambicioznog Nebojšu Zelenovića, očigledno nepremostiva prepreka. Zato nas ne čudi što vršlja po Briselu, ponovo kukavički ogovara svoju državu i moljaka evroparlamentarce da ga dovedu na vlast. Po mogućnosti bez izbora. Jer, izbore je izgubio i u svojoj mesnoj zajednici.

U Srbiji se na vlast dolazi voljom naroda, na biračkim mestima. Tužno je što na ovu činjenicu često moramo da podsećamo Nebojšu Zelenovića i njegove drugove. Žalosno je i što ovaj lažni ekolog još uvek nije shvatio da građani podržavaju politiku rezultata. Takvu politiku doneo je predsednik Aleksandar Vučić. I zato smo iznenađeni što Nebojša Zelenović ovo ne uočava, već i dalje smatra da je dovoljno otputovati na trodnevni izlet u Brisel, a neko od tamo će ga postaviti na vlast u Srbiji. Ne ide to tako, gospodine Zelenoviću.

SLUŽBA ZA INFORMISANjE

SRPSKA NAPREDNA STRANKA ŠABAC

Akcebet
- Restbet - Trendbet