DR BIRMANČEVIĆ: ZELENOVIĆ SE IZ BRISELA VRATIO PRAZNIH RUKU

Sada se pokazalo da je Nebojša Zelenović sve ove godine bio lažni demokrata. Kada je izgubio izbore preobukao se u lažnog ekologa, a tokom kampanje prošle godine o ekologiji je imao svega dve rečenice. Otišao je u Brisel da se evroparlamentarcima žali na demokratiju u Srbiji, ali on ne želi da izađe na izbore. A na vlast nema dolaska bez izbora i bez podrške naroda. Mislim da se Nebojša Zelenović iz Brisela vratio praznih ruku – ocenio je dr Boban Birmančević, poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu i narodni poslanik.

Demokratski izbori održani prošle godine, Šapcu su doneli jednu novu i mladu ekipu, ljude koji imaju nove ideje, a koji između ostalog sprovode i politiku predsednika Aleksandra Vučića. To je, pre svega politika novih radnih mesta, boljeg i uspešnijeg Šapca. Ukratko, to je politika rezultata. S druge strane, politika lažnog demokrate i lažnog ekologa Nebojše Zelenovića poražena je ubedljivo. Nedostajalo im je 12.000 glasova. Izbori su ponavljani dva puta, a politika predsednika Vučića i Srpske napredne stranke svaki sledeći put imala je više glasova – istakao je dr Boban Birmančević.

Šapcu predstoje veliki i ozbiljni radovi, najavio je poverenik šabačkih naprednjaka i narodni poslanik. Jedan od prioriteta je rešenje problema sa kanalizacionom mrežom, a mnogo se očekuje od „Plana 2020-2025“ koji podrazumeva izgradnju kanalizacije širom Srbije, posebno na seoskom području. Ono što je bivši gradonačelnik Šapca tvrdio da je nemoguće, država pokazuje da je, ipak moguće, a reč je o izgradnji kanalizacije u četiri šabačka sela.

Nemamo rešenu kanalizacionu mrežu u mnogim delovima grada, u prigradskim naseljima, a posebno na seoskom području. Očekujem da za početak kanalizaciona mreža bude urađena u Prnjavoru, Lipolistu, Slepčeviću i Drenovcu. Osim ovoga, očekuje nas postavljanje nove optičke mreže na području grada, a veliki posao je u toku po pitanju čišćenja 11 divljih deponija u okolini Šapca. Svima je u interesu čistija i zdravija Srbija, a ovaj posao je posao u kojem svi moramo da učestvujemo. Da se potrudimo da kada očistimo neku divlju deponiju, ona se više ne pojavi – rekao je dr Birmančević.

Pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i članovima njegove porodice ne jenjavaju. Boban Birmančević ističe da je neverovatna situacija koja u ovom trenutku vlada u Srbiji da u tome učestvuju ljudi pozati po tome da su izgubili poverenje građana. Ipak, što su njihovi napadi na predsednika jači, podrška građana Aleksandru Vučiću je veća.

Aleksandar Vučić bori se kao lav i to je činjenica. Bori se snažno, posvećeno, a rezultati su vidljivi. Teško je naći u istoriji naše države čoveka koji je uradio toliko za Srbiju, a uradiće i više. A usred pretnji i njemu i njegovoj deci, njemu je na prvom mestu Srbija – kaže dr Birmačević.

Akcebet
- Restbet - Trendbet