BIRMANČEVIĆ: PONOSNO STOJIM IZA ALEКSANDRA VUČIĆA

Među retkim smo državama koje su dale pravi odgovor na krizu izazvanu koronom, globalnim problemom, najvećim od Drugog svetskog rata. Taj odgovor je Aleksandar Vučić pretvorio u novu priliku i realizaciju svih onih projekata koji su bili nemoguća misija i delovali su kao bajka, ali u vreme Aleksandra Vučića oni su stvarnost – rekao je dr Boban Birmančević, narodni poslanik grupe “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na Trinaestoj sednici Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije na kojoj je razmatran Predlog Zakona o zaštiti poslovne tajne.

– Ti projekti i ugovori koji se već sada realizuju i koji su u planu da se realizuju traže da zaštitimo poslovnu tajnu. Pitanje je kako i gde je mera između poslovne tajne i gde je granica između poslovne tajne i one tajne koja se može izneti. Poslovna tajna koja se vezuje za Dragana Đilasa, nije poslovna tajna, to je krađa. Кada neko zloupotrebi državu, treba da odgovara. Ako nije bilo dovoljno dokaza za sud, bilo je dovoljno dokaza za građane. Građani su mu presudili kratko i jasno i to je doživotna presuda za Dragana Đilasa i tu lopovsku ekipu – naglasio je dr Birmančević.

Кako je dodao, dok Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Nebojša Zelenović, Boško Obradović obilaze strane ambasade i kroz njihove medije pokušavaju da plasiraju neistine, predsednik Aleksandar Vučić obilazi Srbiju i pita građane šta je ono što država njima može da uradi i kako da im pomogne. Niko nema čarobni štapić i niko ne može uraditi nešto za 20 dana ili dva meseca ili dve godine. Sve ima svoj redosled i sve ima svoj prioritet. Ali upravo odgovor na sva pitanja je u tome da predsednik dođe kod svakog građanina i da pita da li mu treba nešto i kako može da kao predsednik pomogne.

– Projekat “2021–2025” će dati odgovore na sva pitanja i realizovati sve ono što je obećano. Ono čime se ponosim, i to je jednostavno tako, je upravo što sam pripadnik stranke čiji je predsednik, a u isto vreme i predsednik Srbije, pre nekoliko dana izjavio da je spreman da žrtvuje i sebe i svoju glavu – “Glavu dajem, Srbiju ne dajem”. To je rekao Aleksandar Vučić, i to je sigurno tako. Ja ponosno stojim iza takvog čoveka. Ono što drugi nisu mogli, a to je da upravo kažu ono što su radili, a radili su sve ono što nije dobro i što nije u interesu građana Srbije – istakao je dr Birmančević.

Akcebet
- Restbet - Trendbet