BIRMANČEVIĆ: NIKO VIŠE NE VERUJE NEBOJŠI ZELENOVIĆU

I nakon toliko godina u politici, bivši gradonačelnik Šapca nikako da shvati da je uslov svih uslova za uspešnu političku karijeru, poverenje koje zadobije u javnosti. Nebojša Zelenović, ne samo što je lagao i obmanjivao svoje sugrađane, već je izigrao poverenje i opozicionih drugara. Rekao je da neće izaći na lokalne izbore, pa izašao. I izgubio ubedljivo. Ali ne odustaje od pokušaja da se nametne kao lider srpske opozicije. Makar i kroz organizacije koje imaju članova da ih jedva pobrojiš na prste jedne ruke.

Postalo je žalosno gledati Nebojšu Zelenovića kako se koprca u očajničkoj želji da bude nekakav politički faktor u Srbiji. Možda i gradonačelnik Beograda, pa i predsednik države. Ko će ga znati? U Šapcu je retko. Svoj grad je odbacio s prezirom onog trenutka kada su mu Šapčani jasno na izborima rekli da je dosta sa krađom njihovog novca. Narod koji se usprotivio pljački od strane Zelenovića i njegovih malobrojnih sledbenika, za ovog Šapčanina su kriminalci.

Sada bivši gradonačelnik luta Srbijom i laže kao što je lagao za vreme svog mandata u rodnom gradu. Propoveda o nekakve tri tačke kojima je definisao svoju naizgled novu politiku, a odmah je pao na prvoj – novi ljudi u politici koji nemaju teret prošlosti. Dragi građani Srbije, želim da vas podsetim da je Nebojša Zelenović prvi i jedini gradonačelnik u našoj zemlji koji je osuđen zbog nenamenski potrošenih pet miliona evra iz budžeta grada Šapca. O njegovoj nezajažljivosti Šapčani vam mesecima mogu govoriti.

Ne oskudeva Nebojša Zelenović ni u bujnoj mašti. U snoviđenjima, izbori u Šapcu još uvek nisu završeni, a on je i dalje gradonačelnik. U izgnanstvu. I sada saziva po Srbiji saveznike kako bi mu pomogli da se 6. juna u operaciji “Akcija” iskrca na mesto njegove čežnje. Bivši gradonačelniče, tvoje laži, manipulacija i igrice nigde ne prolaze. Svi odlično znaju da sa tobom nije prijatno raditi. Ili ćeš slagati ili ukrasti ili i jedno i drugo. Zato te neće ni tvoji saborci sa kojima si onomad razvaljivao po Beogradu.

Niko više ne veruje Nebojši Zelenoviću!

Akcebet
- Restbet - Trendbet