Zelenoviću, verbalnim napadima na predsednika Vučića, ne možeš da sakriješ sopstveni lopovluk!?

Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac najoštrije osuđuje neistine koje je izneo gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Njihove optužbe su pokušaj da se opozicija koju predvode najveći prevaranti, lažovi i kriminalci opere za neuspeh i nepoverenje koje građani iz izbora u izbore pokazuju prema njima i njihovom Savezu za silovanje, vešanje, laganje i prevare u Srbiji.

Trenutni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović na svako insistiranje Srpske napredne stranke da objasni gde je pet miliona evra iz kase koju pune građani Šapca, optužuje republičku vlast i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da sprovode nekakav politički kriminal.

A umesto jasnog odgovora na naše pitanje ko stanuje u 72 stana koja su vlasništvo grada i ko i koliko ubira prihode od toga, Nebojša Zelenović to naziva “političkim pritiscima”. Tako pritisnut, odlazi u Strazbur na Kongres regionalnih i lokalnih vlasti Saveta Evrope da se žali i pripoveda o kupovini glasova tokom predizborne kampanje.

Gradonačelniku Šapca svi ovi “politički pritisci” očigledno su izazvali veliki stres, s obzirom na to da je u Francuskoj zaboravio da spomene da je upravo njegov aktivista 2016. godine uhvaćen, potom i osuđen zbog kupovine glasova za Nebojšu Zelenovića.

Nakon skoro dve decenije besomučne pljačke Šapčana, jasno je da će suprotstavljanje kriminalu bivših, rascepkanih i nasilnih “dosovaca” okupljenih oko Saveza za silovanje Srbije izazvati nervozu. Nije lepo krasti i nije pristojno lagati narod da se tužakanjem države u inostranstvu brane građani Srbije.

Nebojša Zelenović, pritisnut brojnim istragama, pokušao je da odbrani samo sebe. Ovo Šapčani vrlo dobro znaju, a znali su i na poslednjim izborima, jer na Zelenovićevu veliku žalost, pobedila je Srpska napredna stranka.

Gospodo iz Sveza protiv Srbije, nastavite slobodno da se lažete između sebe ali ne pokušavajte to da činite i sa građanima Srbije, oni vrlo dobro znaju ko je ko u zemlji Srbiji i ko uvek govori istinu.

Đilas, Jeremić, Obradović, … i ostali ujedinjeni u savez kome je jedina politika „mrzim Vučića“ nisu računali na jednu bitnu stvar a to su građani Srbije koji tom savezu ništa ne veruju i nikada im više neće verovati!

embargo.rs