Zelenovićevu “Titanik demokratiju u Šapcu” – dotukao “Crni Milojko hik Pantić”! Uzalud “nudili pljesku i pivo” za protestnu šetnju!?

Svedoci smo iz nedelje u nedelju sve većeg očaja šabačke vlasti zbog veoma malog broja građana na njihovim protestima pod nazivom “1 od 5miliona”, koji se sada ladno mogu nazvati “ 1 od 100 ljudi”!? Skoro da ih je večeras bilo baš toliko, mada, sa osobljem “Gradske kafane” bilo ih je malo više…

Usput rečeno, po Šapcu se priča, da su za večerašnji izlazak građana na Zelenovićev i Čonjagićev miting nudili “pljesku i jedno piće u njihovoj kafani”, ali ni to nije pomoglo!? Do te mere ih je “Crnjan hik Milojko”, nekadašnja politička zvezda padalica Čedomira Jovanovića proteklog petka urinirala na javnoj sceni”, da više Nebojši Zelenoviću ne može da pomogne, taman da u Šapcu napravi ne jednu bečku štrasse, već i ceo kvart poput dvorca i parka Hasburgovaca!?! Šabačka “Titanik demokratija” tone li tone dublje i od dna Severnog ledenog mora… Zelenoviću izgleda zbog toga jedino preostaje “ skotovski plan B iz kuhinje CIA – Pentagon“, da preuzme DS i time ovu stranku definitivno pošalje na djubrište istorije…


Ali, proanalizirajmo redom sunovrat „šabačke dosmanlijske DRP demokratije“:

1. Prvo su za mali odziv šetača krivili loše vreme, to jest veliku hladnoću…Onda su pokušali “da se pojačaju” autobusima i minibusevima iz okolnih opština pa čak i iz Lučana, ali ni to nije dalo rezultat. Posle toga su krenuli da dovode dokazane mrzitelje i pljuvače Aleksandra Vučića, pa ni to nije povećalo broj prisutnih.I šta god da pokušaju ili učine sve im propadne. Ni to što su pokušali da ucenjuju i prete zaposlenima po javnim preduzećima nije dalo rezultat. Ne priča se uzalud po beogradskim kuloarima kako Nebojši Zelenoviću nesrazmerno raste politička ambicija u odnosu na rast broja okupljenih u tom “slobodarskom Šapcu”…Pa gde su vam simpatizeri gospodo, dobacivali su im večeras slučajni prolaznici? A, zatim nastavili u istom stilu: “ Što opet ne donesete Milojka do mikrofona, iz nekog bircuza, da vam razjuri i ove preostale interešdžije”?! “Jel ovo sve što vas podržava”?…

Slučajni prolaznici, očevici kažu da je večeras bilo svadje, jer niko nije hteo da nosi čelni transparent i da je jedno vreme čak bio bačen na zemlji!?
A onda se konačno sakupilo njih 150-200 i krenulo u nekakvu šetnju – tvrde prolaznici očevici. – Oni pametni su ostali kući, jer im ne pada na pamet da daju legitimet “ otimačima para iz narodne kase”, poput Zelenovića, Čonjagića, Nemanje Pajića i Dušana Kostadinovića!? Zar mislite da je normalnim gradjanina Šapca do slušanja bljuzgarija Milojka Pantića, čoveka o kome su mnogo toga rekle njegove bivše kolege još dok je radio u sportskoj redakciji RTS-a osamdesetih godina prošloga veka? Taj čovek je bio i deo zavere zbog koje je nesrećni Risto Kubura “morao da ode iz te redakcije”, jer nije hteo da se meša sa “šljamom”… Da je “Crnjan Milojko” ostao isti kao golijski gavran, da se posle mnogo godina i kratkog doškolovavanja kod Čedice nije promenio – dokaz je sve ono što je “bljuvao” prošlog petka u Šapcu?…Jel to Srbija za koju se zalažete?…Jel to treba da slušaju nečija deca?…Šapčani se stide vaše organizacije i vaših govornika…. Čak se i takav “Crni Milojko” razočarao, što ga je slušalo jedva stotinjak ljudi, pa je kasnije, Zelenovića optuživao za propast demonstracija, nazivajući ga, onako “nalokan” kojekakvim nadimcima u prisustvu funkcionera DS i PSG.

Šapčani su noćas poslali jaku poruku svojim vodjama protesta. “Crnjana nalokanog Milojka” vodite svojoj kući i u svoje stranačke prostorije, neka tamo zapomaže, ali ga ne pokazujte nikada više javno u Šapcu. Ako se već gradonačelnik Zelenović busa u prsa kako je Šabac grad kulture, zašto onda “ donose mokrog brata”? Jel da im pokaže na kakvu je kulturu mislio!? Svaka čast Zelenoviću!

Građani ga “pozdravljaju i savetuju, da se malo više sa Sovranijem domunđava…Ipak je harambaša Crnobarski iskusniji, “premazaniji”.Mada se i njegov kraj nazire?! Neće više moći da prevari Sapčane, da je zajedno sa SNS-om!?