Zelenović tvrdi da građani nemaju novac da plaćaju vodu, pa zato im i ne treba vodovodna i kanalizacionaa mreža!?!

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović je više puta na sednicama Skupštine grada govorio odbornicima SNS da ne bi trebalo da traže da se vodovodna i kanalizaciona mreža šire zato što to građani ne žele. Kako on kaže, građani nemaju novac da plaćaju račune za vodu. Kako smo mi došli do toga da od grada koji funkcioniše kao Švajcarska prema gospodinu Zelenoviću do situacije da građani danas nemaju novca da plate osnovne obaveze, da plate vodu – upitao je Nenad Plavić, odbornik u šabačkoj Skupštini na 61. protestu protiv gradonačelnika Šapca i aktuelne gradske vlasti.

Kako je istakao, deo opozicije koju predstavlja “Savez za Srbiju” čiji je Nebojša Zelenović jedan od lidera, postavlja izborne uslove za koje je dala rok do 15. septembra. U suprotnom, prete bojkotom izbora.

– Hoćete li bojkotovati i lokalne izbore u Šapcu u kojem ste na vlasti ili samo republičke izbore? Siguran sam da vi bojkotovati izbore nećete i siguran sam da ćete na izbore izaći, na lokalne u Šapcu svakako hoćete, a to što govorite su neistine i narod to mora da zna – rekao je Nenad Plavić.

Okupljenima se obratio i Miloje Dragojević, direktor Poljoprivredne savetodavne i stručne službe. Kako je naglasio, gradonačelnik Šapca ponovo u Beogradu po čitav dan daje izjave umesto da prvo probleme rešava u svom gradu.

– Nebojša Zelenović svaki dan čini prevare kako bi podelio meštane u selima. To je njegova prljava kampanja. SNS će tome stati na put i naši saveti mesnih zajednica će se tome odupreti na prvim sledećim izborima – rekao je Miloje Dragojević.