Zelenović parama iz gradskog budžeta sadi jagode Albancima na Kosovu!?

Srpska napredna stranka ne odustaje od protesta protiv lokalne vlasti u Šapcu i zahteva za smenu Nebojša Zelenovića i raspisivanje preveremenih lokalnih izbora. Marija Milošević, poverenik Saveta za omladinu u gradskom odboru SNS-a ponovila da neće odustati ni po hladom vremenu, kao što nisu odustajali od protesta kada je bila  velika vrućina, jer žele da na miran način saopšte Zelenoviću da treba da ode. 

  • Mi na miran način protestujemo, za razliku od Nebojše Zelenovića koji više voli da razbija stakla, ide za vešalima, upada u RTS , nego da izađe na izbore. Za razliku od njih, koji ne znaju da napišu politički program SNS uspostavlja prijateljstva koje je DS pokidao. On je poznat po tome što se slika ispod kukastog krsta. Ostaće upamćen po tome što je išao na Kosovo, da pod zastavom neprizante lažne države, obeća da će izdvojiti novac iz budžeta grada Šapca da plati i nauči Albance kako da sade jagode. Od 1994. godine u Šapcu se održava tradicionalni Uskršnji rok maraton, koji je prilika da se gradu predstave šabačke rok-grupe. Ti koncerti su održavani i kada su padale bombe u vreme NATO agresije. Ono što ni NATO bombe nisu uništile, uništio je Zelenović i prekinuo dugogodišnju tradiciju -rekla je Marija. 

Odbornik u gradskoj skupštini, Slobodan Popović izneo je nekoliko razloga zbog kojih Šapčani treba da glasaju za SNS. 

– Videli ste kako je Boškić upao u Narodnu skupštinu, ništa čudno, jer je upadao o policijsku stanicu u zgradu RTS-a. To su njihove metode  i oni od toga neće odustati. Glasajte za SNS, zbog značajnih investicija koje su došle u ovaj grad zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, zbog autoputa koji će biti zamajac razvoja ovog grada. Putem od rumske raskrsnice dnevno prođe 15. 000 automobila. Taj put od 22 kilometra učiniće mnogo za razvoj grada. Od 2008. oni pričaju o autoputu i ništa nisu uradili da tu ideju realizuju. Evo, tek kada je na vlast došla SNS i taj projekat će biti završen. Nebbojša Zelenović se hvali kako je u budžetu povećan prihod na osnovu poreza od zarade, a ne pominje da je to zahvaljujuči firmi „Jazaki“ koja zapošljava 3.500 ljudi. Za vreme svoje vladavine ostavili su Halu sportova ruiniranu.U planu za iduću godinu da nemaju da izdvoje  izdvoje bednih 10 miliona dinara za projekat i svi znaju u Šapcu da od hale neće biti ništa i da naši sportisti neće imati gde da treniraju, niti gde da se takmiče. Javno su priznali da nemaju kapacitet da urade projekat rekonstrukcije šabačke bolnice, kako bi država investirala u ovu oblast. Bolnice u Srbiji se grade, rekonstruišu i nabavlja oprema, samo u Šapcu od toga nema ništa – kaže Slobodan Popović, odbornik SNS-a u Gradskoj skupštini.

Macvnaski.info / Embargo