Zelenović „dlaku menja, ali ćud mu je i dalje naopaka“!? Niški „žuti kafedžija“ novi direktor JKP „Stari Grad“!?!

Ko je taj Miroslav Premović, iz Niša, ( kažu da je rođen u Požarevcu!?) koji se predstavlja kao magistar hemije, koga je juče Skupština grada Šapca izabrala za novog direktora potpuno posrnulog i skoro uništenog komunalnog preduzeća, sklanjajući ( do juče) perjanicu „Žojinu i Zelenkovu“, direktoricu, Snežanu Đokić?

I ono što je najbitnije, opet je na sceni bilo nezakonje, bahatost gradskih vlasti ( valjda po direktivi gradonačelnika Nebojše Zelenovića!?), jer su po ko zna koji put, opet prekršili zakon:

Naime, izabrali su za direktora čoveka koji nema ni dana radnog iskustva rada u javnom sektoru, a po zakonu je minimum tri godine !? Ali, na žalost, nije to jedini propust šabačkih dosmanlija. Nastavljena je stara dobra praksa, da se na direktorska mesta dovlače „ žuti restlovi iz cele Srbije“, dok se mladim i sposobnim Šapčanima ne daje šansa, jer oni nisu „njihovi“?!

Mada, ako bi se samo gledao njegov lično  sastavljen internet profil, čovek bi rekao, da se radi o učenom, finom gospodinu sa manirima i znanjem… Ali… Iza svega izgleda da se opet krije „ teška žuta ujdurma, svojstvena samo njima i naučena  za sve ove godine šabačke dosmanlijske diktature“!

Za ovoga „finog gospodina, ide priča“, kako je u Nišu radio „sve i svašta“, ali najmanje za ono što je, navodno završio školu. Od zanata, prema istim izvorima, radio je samo bezvezne stvari, ili ti „ništa ozbiljno“. Tvrde, da je ponajviše išao gradom i fotografisao komunalce kada sede na pauzi, ili piju pivo ispred neke birtije!? I onda je to objavljivao, kako, eto, ništa ne rade… To mu je bila zanimacija.

I ono što je posebno zanimljivo, prema istim izvorima antikorupcijskog portala Embargo, Premovićevo psolednje zanimanje je držanje neke birtije na periferiji Niša u kome je mušterije navlačio akcijom: „ popi tri piva, četvrto je besplatno“!?!

  • Jednom rečju ništa. Čovek se do sada niučemu nije dokazao niti pokazao, pa sada takav treba da dokusuri ovo komunalno preduzeće, opet po naređenju onih iz Grada“ – ogorčeni su  šabački komunalci i dodaju: – Država konačno mora da zavede red i da lopove pošalje tamo gde im je i mesto…

E.E.