Zašto sad opozicija traži pomeranje izbora tek na jesen 2020.? Sanjaju da će Vučić pasti na Kosovu…

Šta bi bilo kad bi bilo, sniva na javi srpska takozvana ( od naroda otuđena) opozicija!

U nedostatku ijednog racionalnog, argumentovanog aduta, traže slamku spasa u besmislenim lupetanjima o izmeni izbornih zakona, nekoj samo njima znanoj slobodi medija!? Nikako da shvate, da su građani Srbije rešili NJIH da se oslobode i ne pada im na pamet da ih vade iz presovanog herbarijuma “ srpskih štetočina”?!

A, oni, smušeni i neodmereni, valjaju se u blatu sopstvene sujete bezuspešno tražeći svoju luku spasa koje nema na vidiku…

E, onda se neki od potrošenih politikona dosetio: Hajde da tražimo da se izbori odlože do jeseni iduće godine?! Zašto? Šta je razlog?

“ Veruju srpski mali političari, da će do tada veliki naterati Vučića na pogrešan potez u vezi Kosova?! A, zna se koji bi to potez bio… I da tako iskoriste eventualno nezadovoljstvo građana i opet kao nekada, izmile ispod stola i zgrabe sa stola ono što im nikako ne pripada”?!?

Da ponove isti scenario kao kada je narod srušio Miloševića, a onda su oni istrčali “ iz vrzina” i preuzeli vlast u Srbiji…

Da li je takav scenario moguć u Srbiji? Nije. Narod odlično zna ko je “ kosovski čvor zavezao”, pa nikako neće krivicu svaliti na jedinog koji čini sve da ga razresi!

E.E.