Vreme opreza

Došlo je ponovo do vremena opreza. Opasnost vreba sa raznih strana. Sada trebamo da budemo maksimalno jedinstveni i ne smemo dozvoliti da zlo nadvlada dobro.

Srbija je sada kao i naš narod u raznim iskušenjima. Mi koji verno služimo Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću nalazimo se pod stalnim udarima i nadzorom.

I to od koga? Od onih koji gledaju samo svoje interese i kojima je uvek lična korist bila iznad državne i nacionalne. Nas lojalne državi napadaju na različite načine i oni koji se lažno predstavljaju da pripadaju nama koji smo za politiku koju vodi Aleksandar Vučić.

Danas nemamo mnogo izbora. Ili da budemo na strani Srbije i Vučića ili protiv. Ja sam odavno izabrao stranu Srbije i Vučića. A da li su svi izabrali za koga su ili protiv koga su. Najviše me plaše oni kojima ništa nije sveto. Ne bojim se njih, ali sam oprezan jer svojim idiotskim postupcima mogu da nanesu veliku štetu našoj Srbiji i državnom rukovodstvu.Ne brinem za rukovodstvo Vlade Srbije. Ono je kompletno za politiku koju vodi naš predsednik. Brinem zbog reakcija onih koji imaju bolesne ambicije i koji bi da na silu mimo volje građana da zauzmu mesta u vlasti. I to potpomognuti i izdajnicima u našim redovima. A nažalost ih ima…

Zato je vreme sada za pročišćavanje i naših redova i funkcionera na nižim i srednjim nivoima kako na lokalu tako i u državnim institucijama. Da i sada vidimo ko je za Srbiju a ko protiv.U trenucima kada se naše državno rukovodstvo snažno bori za budućnost naše države i naših građana mi koji podržavamo tu politiku moramo biti više nego oprezni.

Opasnost je tu blizu nas. I medju nama i oko nas. Vreme je da se žito odvaja od kukolja i da se daje još veća šansa lojalnim i poštenim koji su spremni još više da služe državi Srbiji!

Moramo da sačuvamo i ojačamo još više naše ključne institucije. Kako bezbednosne tako i finansijske i sve druge koje su najbitnije za funkcionisanje jedne države.

Treba da se ponosimo i našim državnim rukovodstvom i našom vojskom i policijom i našim službama – BIA, VBA i VOA.Čuvajmo Srbiju! Čuvajmo ispravne ljude oko nas bez obzira ko su i šta su i da li jesu ili nisu funkcioneri.

Samo složni i hrabri možemo da opstanemo u ovom vremenu opreza.

Preduzmite mere opreza na vreme. Uloga medija je jako bitna u toj misiji. Treba na svaki način da damo svoj doprinos opstanku i jačanju naše države.Svi koji se nalaze na određenim radnim mestima ili funkcijama treba da daju svoj doprinos.Svaka neopreznost može skupo da nas košta. Državno rukovodstvo vodi odličnu spolju politiku a na nama koji smo aktivni na domaćoj političkoj sceni na bilo koje načine je da damo naš doprinos opstanku i jačanju naše države i državnih institucija.Živela Srbija!

Dr Uglješa Mrdić
4.jun 2019. godine