Vladimirci: U toku završna faza izgradnje industrijske zone

Direktor JKP „Izvor“ Vladimirci, koji je ujedno i poverenik OO SNS Vladimirci, Goran Zarić sa saradnicima obišao je završne radove koji se izvode u zoni privređivanja u opštini Vladimirci, koja se prostire na površini od oko 2 hektara.

Investitor radova je opština Vladimirci. Ministarstvo privrede učestvuje u finansiranju sa 12.254.118,39 dinara, a opština Vladimirci učestvuje sa 11.397.738,00 dinara, tako da ukupna vrednost projekta iznosi 23.651.856,20 dinara sa PDV – om. Izvođač radova je firma „Mašinokop“ d.o.o. Šabac.

Na prostoru industrijske zone nasuto je oko 8.000 kubika zemlje i na istom je izgrađena kanalizaciona mreža, fekalna kanalizacija i kišna kanalizacija, kao i vodovodna mreža. Takođe je završeno i asfaltiranje ulice u dužini od 105 metara. U toku je izgradnja trotoara i postavljanja behaton ploča. U narednom periodu se očekuje da Elektrodistribucija uradi trafo stanicu. Na ovaj način, stvoren je prostor od ogromnog značaja za opštinu Vladimirci, s obzirom da će svojom opremljenošću privlačiti potencijalne investitore, koji će na ovom mestu pokretanjem industrijske proizvodnje uposliti i ljude. Veliku zahvalnost dugujemo i predsedniku Republike, Aleksandru Vučiću, koji je u februaru mesecu posetio Vladimirce i od tog događaja su i počela velika infrastrukturna ulaganja – zaključio je direktor JKP „Izvor“ Vladimirci, Goran Zarić.

Macvanski.info