USTAO ŠABAC PROTIV ĐILASA I ZELENOVIĆA: Ove reči se orile sa prozora građana ovog mesta

Fantomsko udruženje Savez mladih Šapca, uvek spremno da odbrani svog nalogodavca Dragana Đilasa, ali i Dušana Petrovića , podnelo je krivičnu prijavu protiv građana koji iskazuju otvoren protest protiv onih koji, dok se narod i država bore protiv korone, navijaju za nju.

Ogroman broj građana sa svojih balkona i prozora rekli su glasno „ne“ onima koji su navijali za koronu protiv Srbije.

„Hej, hej, Đilase, vrati pare, lopove“, najglasnije je grmelo u Šapcu koji je grad simbol otpora vlasti Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića.

Opljačkani Šapčani, glasno i jasno poručili su Draganu Đilasu, Dušanu Petroviću i Nebojši Zelenoviću šta misle o njima. Slobodni Šabac pobedio je, istinom nadglasavši sve laži političara koji su se obogatili na račun građana.

To je prozvane, naravno, izbacilo iz takta do te mere da su naredili podnošenje krivičnih prijava, iako je to potpuno besmisleno, jer otvoreno je pitanje zašto je kršenje policijskog časa, koji inače počinje u 18h, protest u 20.30h, a nije i u 20.05h? I da li će po istom osnovu tužiti i sve iz Saveza za Srbiju, koji su protestovali ispred Skupštine Srbije više od dva sata tokom policijskog časa ne mareći ni za struku ni za državu? Hoće li i njih pozvati na odgovornost ili za Đilasa važe druga pravila? I da li po istom principu smatraju da pravo na iskazivanje stava imaju samo oni koji se oglašavaju u 20.05h, inače besramno se grebući o aplauz medicinarima?

To je, izgleda neka tajkunska demokratija, koju bi neki da primene u Srbiji, a pokušali su prvo u Šapcu. Na njihovu žalost, nije im se primio taj pelcer i to će videti uskoro. Čim na predstojećim izborima budu zatvorena biračka mesta, a Šabac proslavi oslobođenje.

Mačvanski Info / srbijadanas.com / Foto: Tanjug