Ustanak u Šapcu ( 92.dan): Zelenovićevim lažnim obećanjima došao je kraj!?!

Za razliku od lokalne šabačke vlasti koja je jaka samo na rečima, a ne i na delima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Vlada i resorna ministarstva, brinu o svim građanima podjednako, što je pokazala i poseta potpredsednice Vlade dr Zorane Mihajlović Drenovcu, rekao je dr Slobodan Popović, odbornik SNS u Skupštini grada Šapca na 92. protestu u centru grada.

– Počeli su radovi na rekonstrukciji i sanaciji magistralnog puta koji vodi od Šapca ka Drenovcu i koji će spojiti Šabac sa autoputem preko Sremske Mitrovice. Šest kilometara magistralnog puta biće završeno u dve etape: dva puta po tri kilometra. Do kraja tekuće godine, biće završena tri kilometra puta prema Drenovcu od bivše Šećerane do sela Drenovac, a na proleće i ostala tri kilometra. Biće to moderna saobraćajnica koja će celoj teritoriji i Šapca i okolnih mesta dati jednu novu energiju – rekao je dr Slobodan Popović.

Pokazalo se po ko zna koji put da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS ne dele ljude ni po kojoj osnovi već da se brinu o dobrobiti svih, istakla je Svetlana Stanković, odbornica SNS u Skupštini grada Šapca.

– Kada je dolazila ministarka Zorana Mihajlović, rekla je jednu rečenicu koja je mnogo bitna: da Vlada i da predsednik republike ne dele ljude po tome da li su glasali za SNS ili za neke druge, nego se trude da poboljšaju život svim građanima u Mačvanskom okrugu. To samo dokazuje koliko naš predsednik i naša Vlada vode računa o svim sugrađanima, nebitno za koga su glasali, za razliku od naših lokalnih vlastodržaca koji samo rade one mesne zajednice koje su glasale za njih – naglasila je Svetlana Stanković.

Nakon protesta ispred zgrade Gradske uprave, demonstranti su prošetali do Međuopštinskog istorijskog arhiva gde se nalazi kabinet Nebojše Zelenovića, kao i kancelarija narodnog poslanika Dušana Petrovića, koji je, kako se na protestima često pominje, Zelenovićev mentor. Protest je završen u parku Dunjića kuće, zdanja u kojem aktuelni šabački vlastodršci održavaju sastanke i prijeme.