Ustanak u Šapcu ( 82.dan): „Bliži se kraj vaše vladavine“…

Znamo mi gospodine Zelenoviću i Dušane Petroviću da ćete vi ipak izaći na izbore. Ali kao grupa građana ne biste li sačuvali svoje pozicije. Neće vam to poći za rukom, jer ćemo vas pobediti i zauvek ćete nestati sa političke scene. Ovaj grad zaslužuje bolju vlast, a to će vam građani Šapca dokazati na sledećim izborima – rekao je Rista Ristić, poverenik MO Preki šor GO SNS Šabac na 82. protestu protiv gradonačelnika Nebojše Zelenovića.

Ristić je naglasio da je u seoskim mesnim zajednicama stanje katastrofalno i da je za to kriva aktuelna šabačka vlast. Ne postoji vodovodna i kanalizaciona mreža, a zdravstvene ambulante rade samo pred izbore, nakon čega bivaju zatvorene.

Kako je istakao Željko Krsmanović, poverenik MO Jelenča, ova mesna zajednica je zapuštena jer su, kako je naveo, građani izabrali Savet MZ koji nije po želji Nebojše Zelenovića.

– Zašto gospodine Zelenoviću, meštani Jelenče nemaju kanalizaciju koju ste još 2016. godine pred izbore obećali u kratkom roku? Zašto su meštani Jelenče diskriminisani kada su u pitanju ulice koje treba asfaltirati, a vi im ne date ta vaša izvikana “2 dinara na dinar”, iako na to imaju pravo? Dok ljudi u gradu sve to dobijaju besplatno, a često i nepotrebno – upitao je Željko Krsmanović.