Torpedovana Đilasova hobotnica: Bastać raskrinkan, Zelenović se trese od straha…

Potpuni muk u redovima Saveza za Srbiju. Posle svedočenja Lazara Lešnjaka o tome kako funkcionišu stvari unutar samog Saveza hobotnice  Dragana Đilasa i kako njegovi “otrovni pipci” poput  Marka Bastaća, pljačkaju investitore i muče sopstvene saradnike – ništa više neće biti isto u zemlji Srbiji.

Konačno narod može da vidi pravo lice onih koji prave haos po Beogradu i državi i kojima isti taj haos služi za besomučnu pljačku,  što budžeta, što raznih investitora i preduzetnika. 

Ućutao se i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, onaj drugi, levi krak opasne hobotnice,  koji je u tandemu sa istim tim Bastaćem i njihovim “podizvođačima haosa, nereda i zla” jurišao po beogradskim trgovima i upadao u državne institucije.Ne oglašava se Zelenović: “ Obuzeo ga opet strah od istine”!  Nema “onu stvar” da prizna i osudi paljenje knjiga Gorana Vesića, kao i “zulume brata po zadatku” Marka Bastaća. Zabrinuo se Nebojša, jer se trese i koliko ima onih koji će kaoa od šale prihvatiti da budu uzbunjivači u  ggradu Šapcu?! Samo pomisao da se trenutno vodi mrtva trka ko će biti prvi uzbunjivač čini ga nemoćnim i plačljivim.I u tome mu ne pomaže ni “ulični vokabular” vođe, stvoritelja haosa i nereda…Šta to još muči šabačke “otimače narodnih para”?

Činjenica, da je dve decenije besomučne pljačke grada Šapca  na izdisaju! Istraživanja javnog mnjenja kažu, da ne postoji ni teoretska šansa za opstanak na vlasti Zelenovića i njegovih “drparoša”!? Sakrio se ovih dana i Dušan Petrović,  jer su i kamere zabeležile njegove momente druženja sa Bastaćem i Draganom Djilasom u prostorijama SO Stari Grad. Tamo im je uostalom nezakonito instaaliran studio TV Šabac, koja je privatizovana, ali je i dalje “” ostala njihova video prćija”…

Muči  Dušana teška istina, o tome  “koliko je drpio, i koliko je zla naneo ne samo Šapcu već i dobrom delu Srbije,  dok je bio jedan od onih koji su njom despotski harali”!? To što danas nije medijski eksponiran,  neće umanjiti njegovu odgovornost, niti će mu Srbija oprostiti!? Nebojša Zelenović je u odnosu na njega politički amater i “šibicar željan medijske pažnje kao i Djilasovih para”! I ne sluti, da baš Petroviću i odgovara da on bude u prvom planu, na javnoj sceni,  iako svi znaju ko vuče poteze iz senke i ko to radi unazad dvadeset godina. 

Sve je iznenadio snimak na kome se vide Petrović, Djilas i Bastać,  jer se Dušan Petrović poslednjih godina sakriva od očiju javnosti poput dame sumnjivog morala u nekom bordelu!? Čega li se stidi ili plaši?
Dušan Petrović već 11 meseci prima platu i putne troškove iz budžeta. Globi srpski narod,   ali ne ide u Skupštinu Srbije?! To njega ne zanima! Njegga interesuju samo pare. One lake, “ na proviziju, na mufte, trange-frange”…

Nebojša Zelenović svakodnevno obilazi Srbiju zaboravljajući šta je njegov posao i šta podrazumeva njegova funkcija. Zaboravio je on Šabac i Šapčane.  Počeo “nesretnik” da sanja velike snove koji se nikada neće ostvariti, jer ono što danas pričaju on i Dragan Djilas su samo pusti snovi političkih luzera. A najbolju definiciju o Zelenovićevom putešestviju po Srbiji je dao Goran Vesić, da ga to podseća na stihove iz čuvene pesme “Zanela me svetla velikoga grada”….

E.E.