Svega im malo: Zelenović hteo “da odere” Jelen pivo!?!

Da šabačkim vlastima ništa nije sveto i da uopšte nemaju ni trunke savesti i poslovnosti ima poprilično dokaza. Najnoviji stigao je u našu redakciju nedavno:

Naime, pre izvesnog vremena, predstavnici za marketing čuvenog “Jelen” piva, boravili su u Šapcu radi dogovora, da kontigent ovog popularnog pića za Šabac i region nosi na etiketi i ime ovoga grada? Rekli bi, ništa neuobičajeno. Čak vrlo dobro za marketing grada, koji se godinama predstavlja kao neki “ bastion slobode, demokratije”, ali  po meri njihovog “Don Dušana”…

Tako su predstavnici “Jelena” stigli u Šabac, baš kao što su obišli i sve ostale veće gradove po Srbiji. Primio ih je sekretar opštine, a kada je čuo o čemu je reč, brže bolje su prebačeni u kaancelariju gradonačelnika. Čekao ih je spreman, ali sa nepristojnom ponudom:

  • Zelenović je odmah prihvatio tu ideju, ali je brže bolje rekao šta očekuje kao protivuslugu – tvrdi dobro obavešteni izvor Embarga iz Šapca. – Zatražio je, ni manaje ni više, nego da sa milion dinara sponozorišu neku promociju, valjda nečije knjige, a sa još jednim milionom da sponzorišu pozorišnu predstavu! Još dok se gosti  nisu ni sabrali od iznenađenja, dodao je, da sa 30.000 evra očekuje da sponzorišu ovogodišnji koncert Željka Joksimovića!

Jedva su predstavnici “Jelena” pronašli put iz kancelarije Zelenovića i zgrade Arhiva. Sve su mogli očekivati, ali ovako bahate zahteve – nikako! Posebno zbog toga, što im ni jedan jedini dinar nijedan drugi grad nije tražio za reklamu sopstvenog grada na etiketi “Jelen” piva… Još jedan dokaz da šabačke dosmanlije samo pare zanimaju…Pare i samo pare…

E.E.