Srbija se izjasnila: Narod rekao NE!?

Priboj, nikog na protestu!!!

U Srbiji će sigurno biti izbori naredne godine. Parlamentarni, ali i lokalni. Ali, više od pola godine ranije, građani Srbije, širom zemlje – već su se izjasnili. Izjašnjavali su se, doduše svakoga vikenda.

Evo, u slici i reči,  kako je to večeras izgledalo u Surdulici, Pirotu,Nišu,Vranju, Leskovcu,Valjevu i u skoro svim drugim mestima gde je bio POKUŠAJ organizovanja protesta protiv aktuelnog režima u Srbiji!? Više je bilo šetača na korzou, u letnjim baštama, nego na pokušaju organizovaanja protesta! Vrhunac propasti takozvane opozicije, desio se u Priboju, gde NIKOGA nije bilo!?  

Takozvanoj opoziciji srpski narod  iz subote u subotu dokazuje da ih neće! Da je njihovo vreme daleka ružna prošlost. Da aktulena vlast uživa još  veću podršku, nego što su je uživali kada su došli na vlast 2012.godine. Zašto?

To je rezultat opšte politike na svim poljima. Znamo da ne cvetaju ruže, ali mikro i maakroekonomska stabilnost uliva poverenje naroda. Penzije su redovne “ u minut”, takođe sva socijalna davanja, kao i plate u svim ostalim sektorima društvenog života i rada. Drastično je smanjenja nezaposlenost, zabeležen je konstantan privredni rast.  Malo li je sve to? Ali i dalje se teško živi. Svi to znamo. Ali, srpski narod takođe zna, da pod Đilasom, Tadićem, Jeremićem, Obradovićem, Petrovićem… bilo bi deset puta gore. Kad su oni odlazili, Srbija je bila na ivici bankrota. Danas se diči stabilnošću i poštovanjem kod stranaca, posebno onih koji i dalje ulažu u Srbiju. Zato, narod nema nikakvu dilemu…

E.E.