Sramni napadi

Najoštrije osuđujem najnovije napade od strane dela opozicije i medija predvođenih listovima NIN i Danas, koji su upućeni na račun predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića.

Paralelno isti centar moći, koji ne želi dobro Srbiji, sa jedne strane napada predsednika Srbije stavljajući snajpere i mete na naslovne stranice svojih medija a sa druge strane brata predsednika Srbije sramno povezuju sa narko klanovima i poslednjim uhapšenima za optužbe za teška krivična dela.

I pored toga što su nadležne institucije preko svojih zvaničnika demantovali lažne napise o povezanosti Andreja Vučića sa osumnjičenim Predragom Koluvijom deo opozicionih političara, analitičara i novinara nastavlja sa prljavom hajkom. Zato mi je drago što se podnose krivične prijave protiv svih lažljivaca i zlonamernika kojima je očigledno cilj da naude porodici Vučić.

Očekujem od nadležnih institucija da profesionalno odrade svoj posao i da budu kažnjeni svi odgovorni organizatori i učesnici ove bolesne i prljave hajke protiv porodice Vučić.

Član Glavnog odbora SNS i predsednik Odborničke grupe SNS u SO Vračar Uglješa Mrdić