Sprema se najmasovniji protest Zapadne Srbije: Šapčani isteruju gradonačelnika Zelenovića iz “mišije rupe”!

Sutra veče u Šapcu,  održaće se 100. protest pristalica SNS-a sa zahtevom da gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović podnese ostavku. Da izađe iz “”mišije rupe” iz koje (sa svojim “mentorom” Dušanom Petrovićem) mesecima izviruje, preplašen svakodnevnom hukom i glasnim negodovanjem svojih sugrađana.

Tačno 100 dana gradonačelnik Šapca odbija da izađe pred svoje sugrađane, pred predstavnike one političke opcije koja je na lokalnim izborima 2016.  dobila najveći broj glasova i ubedljivo pobedila! Očigledno je, da ovaj promašeni i pomalo uplašeni političar ima vremena za Strazbur i optuživanje sopstvene zemlje, za sastanke pod kosovskom zastavom u Peći, za upad u RTS i PU Lučani, za divljanje po Beogradu o trošku svojih sugrađana, ali samo nema vremena  za one koji su ga pobedili!

Ne želi da se pojavi pred njima, jer nema šta da im kaže. Odavno su pale sve maske. Odavno su potrošene sve laži, obećanja… Šta da im kaže?  Kako da prizna da će izaći na lokalne izbore u Šapcu, kad bojkotuje izbore za mesne zajednice i republički parlament?

Građanima Šapca je “puklo pred očima”: Zelenovića budućnost ove zemlje ne zanima, kao ni ono što se dešava na nivou mesnih zajednica. Njega zanima samo jedno, zašta je bezbroj dokaza i u izveštajima Državnog revizora: isključivo i samo  gradska kasa i zloupotreba novca.

Ovih dana po Šapcu preko noći niču razni pokreti i udruženja kojima je cilj da poremete biračko telo i još jednom sa dokazanim “prevarantima i špekulantima”, Sovranijem Čonjagićem i Nemanjom Pajićem pokušaju da odvuku glasove SNS-a.

Naučili su naprednjaci lekciju iz 2016. godine i sigurno da sada neće dozvoliti neku novu prevaru ovom “šibicarskom” tandemu. Oni će biti posebna tema našeg antikorupcijskog portala u narednom periodu, s obzirom na količinu materijala koji nam neprestano građani šalju! Šapčani će vrlo brzo imati priliku da se bolje upoznaju sa likom i delom ovih  “intelektualno-moralnih gromada”…

Zbog svega rečenog, sigurni smo da će sutra veče plato ispred gradske Uprave biti premali da primi sve one koji dolaze da izraze svoje nezadovoljstvo zbog svega što unazad dvadeset godina radi u Šapcu gospodin Dušan Petrović sa svojim “klovnovima i satelitima”….

E.E.