SNS ŠABAC: Zelenović u Šapcu pod kontrolom drži gotovo sve medije, a usta su mu puna demokratije i slobode medija dok upada u RTS!

Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac najoštrije osuđuje upad u prostorije Javnog servisa RTS i poziva nadležne državne organe da stanu u zaštitu novinara i građana.

dav

Nasilje koje se dogodilo u subotu uveče prilikom protesta takozvane opozicije, najjasnije govori o namerama navodnih lidera Dragana Đilasa i Boška Obradovića – da izazovu nemire i tako preuzmu vlast u državi. Nećemo dozvoliti bilo kome da nasrće na ljude dok su na svojim radnim mestima, prebija novinare ili preti, pa ni „gospodi“ DOS-ovcima, koji su sistemski opljačkali Srbiju, a sada se pretvaraju da su nekakvi spasioci.

Gradskom odboru SNS Šapca od sinoć se obraćaju brojni uznemireni građani, jer su među izgrednicima u RTS-u videli i šabačkog gradonačelnika Nebojšu Zelenovića. Usta su mu puna demokratije i slobode medija, a dok upada u RTS, istovremeno u Šapcu pod kontrolom drži gotovo sve medijske kuće. Nama je nezamislivo da gradonačelnik jednog velikog grada kao što je Šabac juriša na državnu televiziju. Ali, očigledno da zlikovcima i pljačkašima koji su osuđeni za višemilionske zloupotrebe, ništa nije strano i da su spremni na sve samo radi opstanka na vlasti.

Gradski odbor SNS Šapca još jednom ističe da se ovakvi napadi na institucije u Srbiji ne smeju ponavljati. Nemile scene od subote uveče ne smeju postati manir jer je Srbija, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, postala uređena država koja stremi ulasku u Evropsku uniju, zbog čega se moraju negovati vrednosti istinske demokratije.

embargo.rs