SNS Šabac: Zelenović nastavlja kampanju protiv Srbije

Gradski odbor SNS u Šapcu oštro je kritikovao gradonačelnika Nebojšu Zelenovića, za kojeg je na referendumu, u nedelju, dokazno da nema legitimet da bude na toj funkciji, a koji će, kako kažu, sutra u Evropskom parlamentu ponovo voditi kampanju protiv svoje države.

Šabački naprednjaci pitaju o čemu će to Zelenović sutra govoriti u EP-u, budući da je reč o čoveku za kojeg se s nestrpljenjem očekuje presuda zbog njegovih malverzacija sa budžetskim sredstvima još iz 2015. u iznosu od, kako kažu, fantastičnih pet miliona evra.

Za to vreme, ističu šabački naprednjaci, Zelenović nastavlja da vodi kampanju protiv svoje države pred strancima.

Nebojša Zelenović još uvek nije spreman da prihvati da su ga odbacili i najbliži susedi, pa bes zbog gubitka poverenja sugrađana preliva na neprirodnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i svim ostalim političkim neistomišljenicima, navodi se u u saopštenju SNS Šabac.

Podseća se da je Zelenović u „spektakularnoj“ najavili svog nastupa u EP rekao da će govoriti o “svim aspektima Vučićevog režima i odsustvu minimuma uslova za normalan život bez čega nema ni slobodnih izbora”.

Nadamo se da će Zelenović sutra ispraviti nepravdu od pre godinu dana kada je evroparlamentarcima u Strazburu uskratio objašnjenje kako je došao na vlast u Šapcu. A iskreno se nadamo da će svojim evropskim partnerima poneti i rezultate referenduma održanog u nedelju u Šapcu, stoji u saopštenju.

macvanski.info