SNS ŠABAC: Ako neko ima hrabrosti i smelosti da napadne porodicu predsednika, onda je on spreman na sve

Poslednja pretnja porodici predsednika Srbije nije pretnja Aleksandru Vučiću kao pojedincu, već Aleksandru Vučiću kao predsedniku države i direktna je pretnja državnim institucijama. Cilj koji je pokušan da se ostvari pretnjama porodici predsednika je pokušaj da se unese nemir i u državu Srbiju i u institucije, istakao je dr Boban Birmančević, narodni poslanik i poverenik GO SNS Šabac.

– Ako neko ima hrabrosti i smelosti da napadne porodicu predsednika, onda je on spreman na sve. Pozivam političke kukavice i licemere da izađu iz rupe u koju su se zavukli. Izađite među građane. Nemojte pretiti ljudima koji rade, jer upravo te pretnje samo dokazuju vašu nemoć. Onaj ko nema argumente mora da preti i galami – rekao je dr Birmančević.

Najnovije pretnje porodici predsedniku države, kako je dr Aleksandar Pajić, poverenik GO SNS naglasio, nisu samo pretnja deci predsednika, već je to pretnja svim našim porodicama. Ako je u državi Srbiji moguće da nekažnjeno pretite predsedniku države i njegovoj porodici, svi mi ostali osećamo nesigurnost i ne smemo to da dozvolimo.

– Molimo državne organe da ovo istraže i da tu neuravnoteženu ličnost, koja je instruirana od strane trenutne opozicije, pohapsi i pošalje jasnu sliku svim građanima Srbije da je to neozbiljno, neodgovorno i nadasve neprimereno i nedopustivo ponašanje. Da li su opozicione stranke osudile takav vid napada na porodicu predsednika države? Ja još nisam video nijednog lidera opozicije da je izašao i jasno osudio napad – rekao je dr Aleksandar Pajić.

Svetlana Stanković, odbornica SNS u Skupštini grada Šapca u ponedeljak je dobila zastrašujuće pismo od, za sada, nepoznate osobe u kojem se između ostalog uz brojne uvrede navodi i da su joj bili u dvorištu. Ona je novinarima pročitala delove pisma, a ovaj slučaj prijavljen je policiji.

– “Bili smo u dvorištu gde ti stanuješ i nismo videli živu dušu.”, “Čuo sam tvoje predavanje radnicima JKP, ako se zna da radnici JKP firmi grobari na najnižoj tački inteligencije tako da si i ti među njima.”, “Sada te pozdravljamo pozdravom sada je noć dosta kratka malo nam vremena ostaje za spavanje.” Ovo su pretnje! Ljudi su ulazili u moje dvorište, šetali se. Ja ih se ne plašim, ali nije prijatno kada vam neko pošalje ovakvo pismo – rekla je Svetlana Stanković.