SNS poziva građane da prijave kriminalne radnje vlasti, koja 20 godina drži Šabac u siromaštvu!?

Građani ne treba da se plaše nikoga i treba da prijave sve kriminalmne radnje i eventulani teror koji su doživeli od nosioca vlasti u Šapcu, jer država će moći da stane iza njih , zaštiti ih i privede pravdi svakog na koga ukažu.

Ovo je poruka koju su sa današnje konferencije za štampu poslali poverenici stranke u Šapcu Boban Birmančević i Radivoje Mićić.

Dušan Petrović i Nebojša Zelenović sa jedne i Bastać i Đilas sa druge strane, ne odustaju od kriminalnog upravljanja! Oni predstavljaju one snage koje ne donose ništa dobro državi, društvu i njenim građanima. Kao što su naši građani mogli da vide i čuju od Lazara Lešnjaka, ta grupa je spremna da preti, muči ljudi, jer su duboko zagrizli u kriminal. Dušan Petrović, poslanik bojkotuje rad Skupštine, ali ne i ručkove u restoranu i platu. Istina o zloupotrebama izlazi na videlo i zato pozivam sve naše građane da budu uzbunjivači i prijave sva maltretiranja i pretnje kojima su bili izloženi, ali i kriminalne radnje vlasti u Šapcu . Država će moći da ih zaštiti i stane iza njih. Znaju građani kako je nestalo 180 objekata „Name“, šta je sa ugostiteljskim preduzećem „“Savom“, i mnogim drugim firmama koje su pogašene, a objekti poklonjeni. Nebojša Zelenović priča o bojkotu, a sasvim smo sigurni da neće bojkovati lokalne izbore u Šapcu, jer se nada da će pobediti, ali mi mu poručujemo da nema više kupovine glasova i varanja građana – poručio je Birmančević.

Radivoje Mićić komentarišući izjavu kuma Nenada Bastaća, Lazar Lešnjaka, da je to obrazac ponašanja jedne grupacije, kriminalnih klanova koji vladaju 20 godina u ovom gradu.

Setite se, da su od 2000. godine upravljali gradom kriznim štabovima i postali gospodari života i smrti u ovom gradu. Gde su u otišle pare iz budžeta ovog grada za sve ove godine? Oni su 3 – 4 puta rekonstruisali bazen. To su njihove investicije, a pitamo ih gde je otišlo ukupno 160 miliona evra iz budžeta namenjenih investicijama koje su usvajali na sednicama Skupštine –pita se Radivoje Mićić.
Na konferenciji za štampu rečeno je i da su najnoviji pokušaji vlasti u ovom gradu da sabotira izgradnju najvažnije investicije, izgradnju autoputa Ruma –Šabac i brze saobraćajnice Šabac-Loznica, slika i prilika njihovih namera.

Građanima Štitara poručujem da ćemo voditi računa i o njihovim interesima, ali i interesima koje će ova saobraćajnica doneti ovom kraju. Građani imaju prilike da iznesu svoja mišljenja i primedbe i da će trasa biti utvrđena nakon toga – kaže Birmančević.

Vlast u Šapcu pokušava da organizovanjem protesta meštana Štitara, ospori ovaj projekat.

Samo u Šapcu se pravi problem u vezi toga, a širom Srbije su izgrađeni autoputevi i saobraćajnice i niko nije bio nezadovoljan. I to ćemo rešiti u interesu građana, koji znaju da će parcele pored autoputa i brze saobraćajnice dobiti veći cenu – kaže Mićić i poručuje Nebojši Zelenoviću da ne politizuje ovaj važan državni projekat.