Šiptarska “Rada “Trajkofrtaljka i Boškic Ljotkić” – u jarmu beogradskog političkog profitera!?!

U predvečerje izbora na Kosovu, još jednom smo svedoci one davno lansirane parole “ da su Srbi sami sebi najveći neprijatelji”, pa sve do one Tuđmanove “ ne daj bože da se Srbi slože”!?

Danima smo svedoci kako pojedinci, koji za sebe i dalje misle da su uticajni, vode antisrpsku politiku na Kosovu! Telali takve naručene politike, bez talambusa i zurla, predvođeni raspojasanom i davno korumpiranom gospođom Trajković kao da imaju jedan jedini zadatak: Da po svaku cenu razbiju srpsko političko jedinstvo na Kosovu i time im izbiju poslednji adut u borbi za goli opstanak u lažnoj američkoj Frankenštajn tvorevini na još uvek zvaničnoj teritoriji države Srbije…

Kao da preostalim Srbima nije dovoljno teško i mučno što izlaze na izbore koje organizuju šumski zlikovci pod patronatom zapadnih mentora!? Umesto da im “ Trajkovići” i njima slični pomažu, zbog šake dolara, oni im odmažu tražeći jeftin alibi u nekoj lažno opozicionoj politici koju njihov politički vođa i profiter bezuspešno vodi u Beogradu!?! 

U bezuspešnim nastojanjima da razbiju narodno jedinstvo Srba na Kosovu ništa im nije sveto niti zabranjeno, jer njihov isprani um je u potpunosti pao pred interesima naših neprijatelja, ali ne u ponor, nego na pregršt krvavih dolara?! 

Boja novca, niti njegovo poreklo njih ne brine, kao ni činjenica da će ih istorija pamtiti kao rušitelje nacionalnih interesa, ravnih kvislinzima u raznim istorijskim epohama evropskih naroda i borbe za slobodu…

Da ne bi ni malo zaostajao za “Radom Trajkofrtaljkom” pobrinuo se drugi azap beogradskog političkog profitera, “Boškić Ljotkić”, novim Tviter ispadima, pokušavajući da ličnu mržnju prema pojedincima podvede pod kišobran naše religije?! 

Što bi naš narod rekao, “ ništa gore od nevernika kada postane lažni vernik”, kao kada je Velja Ilić od bezbožnika postao vernik… 

Tako i “Boškić” priča o tome, a da izgleda ne zna, da se vera, religija i hrišćansko biće, nose u sebi i sa sobom, ma gde pošli i došli… Odlazak u naša svetilišta ne znači da smo time postali bolji i kvalitetniji ljudi?! Te, tako i ovaj Čačanin bi trebalo da se zamisli što je svoju dušu “predao beogradskom Velikom Veziru”, poznatijem kao “Velikom Bratu” i profiteru, koji samo sticajem nameštenih državnih okolnosti -nije tamo gde je odavno trebao da bude!?!

E.E.