Saopštenje za javnost predsednika OO SNS Mali Zvornik i predsednika opštine Mali Zvornik Zorana Jevtića

„Pozivam sve pristojne ljude, koji žele pristojnu Srbiju, da osude pretnje predsedniku Vučiću i njegovoj porodici, a nadležne da hitno reaguju!“

Dok se Albanci na Kosovu i Metohiji udružuju i nakon uvođenja carinskih taksi na srpsku robu donose Zakon o Trepči, kojim otežavaju opstanak Srba i drugih nealbanaca na tim prostorima, pristalice Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza donose vešala i šalju nedvosmislenu poruku da će obesiti svakoga ko ne misli kao oni.

Oni koji su nam opljačkali i razorili Srbiju, treba da znaju da su direktno odgovorni za pretnje koje upućuju predsedniku države i njegovoj porodici.

Stoga, najoštrije osuđujem pomenuta nedela i pozivam sve pristojne ljude, koji žele pristojnu Srbiju, koja ide napred, da učine to isto, a nadležne organe da hitno reaguju, a ne da čekaju da se nešto dogodi, pa da tek onda odgovore na ovako monstruozne pojave.

Ne želimo da se vratimo u mračnu prošlost, kada su predstavnici Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza punili svoje džepove, pljačkali državu i narod.

Predsednik OO SNS Mali Zvornik
i predsednik opštine Mali Zvornik
Zoran Jevtić, dipl. inž. rudarstva