SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADSKOG ODBORA SNS ŠABAC

Ozbiljno smo zabrinuti zbog najnovije pretnje koja dolazi od Srđana Milivojevića, istaknutog funkcionera Demokratske stranke. Ponavljamo po ko zna koji put da sloboda govora nije isto što i govor mržnje i poziv na ubistvo, a Srđan Milivojević i njemu slični upravo rade ovo drugo.

Moramo da priznamo da smo zabrinuti i za zdravstveno stanje ovog bivšeg “otporaša” i što neko sa takvim sumanutim mislima šeta među narodom. Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahteva od nadležnih da više ne tolerišu ovakve pojave, već da ih pod hitno procesuiraju!

Greše i Srđan Milivojević i Dragan Đilas i svi njihovi jurišnici ako misle da će predsednik Aleksandar Vučić ustuknuti pred najnovijim pretnjama. Nije ni ranije, niti će ubuduće. Put razvoja na kojem je Srbija sada, nećete zaustaviti. Molimo samo ovu “pristojnu” gospodu da umesto što troše energiju u smišljanju monstruoznosti, upotrebe bar desetinu umnih kapaciteta i to ulože u kvalitetan ekonomski program. Građani Srbije pokazali su da to vole, a ne gadosti kojima ih svakodnevno zasipaju ovi što bi na vlast bez izbora.