Saopštenje za javnost GO SNS Šabac – 30.09.2019.

Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac postavlja javno pitanje gradonačelniku Nebojši Zelenoviću, da li je tačno da ima 29 savetnika i pomoćnika, i na koji su način oni kompetentni za obavljanje tih funkcija.

Zelenović nema drugog posla osim da izmišlja i širi laži o svojoj državi. Što se tiče njega i njegovih saradnika, i vrapci na grani znaju koliko su oni stručni ali – za lopovluk i izmišljotine.

Odlazeći gradonačelnik Šapca se pokazao nesposobnim da vodi jedan grad srednje veličine, ali ga to ne sprečava da se preporučuje da vodi, ni manje ni više, nego državu Srbiju. Neće mu to poći za rukom, ma šta lagao i izmišljao, jer Šapčani znaju kako žive i koliko je desetina fabrika je u gradu ugašeno nakon dolaska na vlast ekipe Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića.

Zahvaljujući stručnjacima iz Zajedno za Srbiju, odavno ne postoji HK „Zorka“, „Jela“, „Obnova“, „Cale“, „7. juli“… Da ne pominjemo radnike koji su ostali bez posla, a njihove porodice bez sredstava za osnovno preživljavanje. Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac ni malo ne sumnja da će građani umeti sve ovo da ocene na izborima, kada će Petrovići i Zelenovići, konačno, otići na smetlište istorije.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA GRADSKI ODBOR ŠABAC