SAOPŠTENJE NARODNOG POSLANIKA DR BOBANA BIRMANČEVIĆA: Sram te bilo Đilase!

Nastavlja se predstava Đilasovog lutkarskog pozorišta. Kako glumci u stalnom sastavu Trifunocić, Obradović, Jeremić, Tadić, … i nesrećni Zelenović nisu zadovoljili potrebe tajkunskog pozorišta glumačku rolu u drami „Samoj još jednom da prevarimo građane Srbije“ odigrao je reditelj lično Dragan Đilas.

Korišćenje dece u političke svrhe poslednji je pokušaj manipulacije ovog propalog političara i neuspelog reditelja i glumca. Manipulacija sopstvenom decom. Pretiti nekome a zaklanjati se iza rođene dece završni je stadijum u političkom ludilu u koje je upao Đilas sa svojih 619 miliona evra.

Pritom preti Aleksandru Vučiću koji ne da mu nije pretio nego već mesecima nije ga ni pomenuo.

Aleksandar Vučić imao je mnogo važnija posla od Dragana Đilasa koji je u nemoći da bilo šta bar izmisli za Aleksandra Vučića prvo postavio pitanje „A koliko su koštali respiratori i zaštitna oprema, ko je uzeo pare“.
Samo su mu pare u glavi i mržnja prema Aleksandru Vučiću.

Postoje ozbiljni problemi za Đilasa i opoziciju koju on finansira i predvodi kada su ove dve stvari u pitanju. Kao i do sada svojim glasovima građani Srbije nikada više neće dozvoliti da uzmu niti jedan dinar a o milionima evra mogu samo da sanjaju. Drugi njihov problem je mržnja prema Aleksandru Vučiću kao jedina politika ove propale i očajne opozicije. Iz patološke mržnje oni navijaju za neprijatelje države Srbije i neprijatelje naših građana. Neće proći, ljudi kojima su pretnje silovanjem, vešanjem i ubistvom predsednika države Srbije jedini put ne mogu dobiti podršku kod građana, neće vas glasati ni u vašim porodicama.

Dragane Đilase sram te bilo!

Koliko je dece zaplakalo kada ste uništili fabrike i preduzeća, kada ste otpustili 500 000 ljudi, kada ste ostavili porodice bez plata, zdravstvenog osiguranja, bez osnovnih uslova za život, bez budućnosti. Zdravstvo, školstvo, Vojska Srbije, MUP,… spisak uništenih i devastiranih dugačak je, bez kraja. Svi oni su imali decu.

Porasla su ta deca i sada traže od Dragana Đilasa da vrati pare!
Vrati pare Đilase, jedini je zahtev dece koja su svesna ko je i šta je Dragan Đilas a ko je i šta je Aleksandar Vučić!!!
Nikada više Dragan Đilas!
Nikada više!!!

Mačvanski Info / Embargo / Foto: Embargo