Šabačkog “dahiju” Zelenovića – šutnuli sa današnje Parade Ponosa! I “prajdovci” se stide gradonačelnika, kome bi baš značila podrška ove grupice, jer je njegova još manja!?

Danas su u Šapcu javno šetali svi pripadnici LGBT populacije. Kažu, da je to bila u stvari najava okupljanja  u Beogradu. Danas su gradonačelnik Zelenović, njegov mentor Dušan Petrović i svi ostali restlovi koalicione vlasti sakupljene “ s koca i konopca”, shvatili da su nepoželjni čak i na ovim skupovima. A, javna je tajna, da su “oni sa zapada” upravo insistirali da se “Zelenko, zvani Zekaj od Peći” stavi na čelo kolone onih koji zbog svoje prirode i načina života – debelo odudaraju od svih naših tradicija, vere, ličnih sklonosti i ubeđenja!?

Međutim, ni oni, takvi kakvi jesu, nisu hteli da se mešaju sa “muvarama, mućkarošima, lažovima, otimačima gradskih budžeta”… Ako se od svih nas razlikuju po ubeđenjima i shvatanju života, ne žele da se poistovećuju sa “dugoprstim žutim dosmanlijama””, o kojima će tek sudske presude dati konačni reč…

Ojađen i po ko zna koji put “ moralno zgažen”, Zelenović se povukao. Danas nije mogao da bude na gradskom Trgu, da šeta i uživa u lažnoj slici stvarnosti! A, kako bi mu dobro došla i ova grupica istomišljenika… Jer, njegova je još manja od ove!?

Zelenović se danas sakrio među maratonce…

E.E.