Šabački “čistač gradske kase” sa “Jovanjičkom lažibabom” i beogradskim “Del Bojem” dokoličari po beogradskim kafićima

Anonimni političar iz Šapca, zvani Nebojša Zelenović,  koji je na privremenom radu na mestu gradonačelnika po izričitoj volji “ Don Dušana Petrovića”, se toliko iznervirao zbog činjenice, koju je lično izmislio, da je ’’prisluškivan i praćen ‘’ i to pune dve godine, da je rešio da se više ne vraća u Šabac ili da dolazi samo kući da prespava?! Da u svemu tome ima dosta istine, dokaz je stigao i danas u samom centru Beograda.

Umesto da radi ono za šta je plaćen, da obavlja funkciju gradonačelnika Šapca,  on je danas satima bezbrižno ispijao kaficu u jednom beogradskom kafiću, nedaleko od televizije u Takovskoj ulici, gde je letos “hrabro jurišao sa ljotićevcem  Obradovićem”!? 

I to u društvu nepoznate ženske osobe, koja je istina  nevoljno pristala da mu pravi društvo! Nešto kasnije im se pridružio i Miroslav Aleksić, zvani “Jovanjička lažibaba”, poznat srpskoj javnosti kao vrsni poznavalac poturenih  tajnih informacija za destabilizaciju Srbije?! To sa kakvim uvažavanjem ga je dočekao Zelenović, svedoče i ove fotografije, kako mu je srećno poleteo u susret i topao zagrljaj… Verovatno ga je Zelenović čekao, da od njega i “ sestre Muštikle Tepić” čuje nove tračeve i laži koje će uskoro lansirati u holu Skupštine Srbije…

I tako je skoro puna dva sata ova trojka  bezbrižno ćaskala, u vreme kada bi trebali raditi posao za koji su plaćeni. A, da današnja politička papazjanija bude gušća i od spoljne magle i smoga, pobrinuo se glavni beogradski “Del Boj”, Sergej Trifunović lično: Upao je u kafić u svom stilu, sa hranom u rukama i po farmerkama! Skočio je opet Zelenović da ga pozdravi stiskanjem ruke i rečima: “Nedaj se!”. Nismo baš sigurni da ga je ovaj prepoznao, jer ga je samo mutno pogledao i mirno seo za susedni sto u pratnji dve devojke i dvojice muškaraca, od kojih je jedan, odmah pošto je Sergej počeo da ruča svoj doneti lanč paket – zbrisao iz kafića… 

Zelenovića u kafiću, naravno niko nije prepoznao. Ali  čudi činjenica da je Nebojša Zelenović uopšte došao u Beograd, s obzirom na njegove tvrdnje koliko je glavni grad Srbije zagadjen i koliko se lepše živi i lakše diše u Šapcu.

Odgovor na pitanje zašto gradonačenik nije u ovo vreme na poslu u Šapcu  možda se krije u činjenici da u svom gradu nema šta da radi posle posete “fasciniranog Amerikanca diplomate”? Ili,  da nije dobio zadatak da iskoristi ovu maglu za neki novi junački juriš na državne institucije? Kao Sančo Pasa na vetrenjač.

Macvanski.info / Embargo