Put Amajić – Donja Trešnica ponovo prohodan za saobraćaj

Na delu puta Amajić – Donja Trešnica, kod kamenoloma „Stobeks“, koji je proteklih dana oštećen usled obilnih padavina, Vojska Srbije postavila je preko Boranjske reke pontonski most, pa je ovaj putni pravac od danas posle podne ponovo prohodan za saobraćaj.

Postavljanju mosta prisustvovali su: general Željko Kuzmanović i zamenik predsednika opštine Mali Zvornik Miloš Radojčić.

Donja Trešnica

Radojčić je, u ime rukovodstva opštine i svih građana, zahvalio Vojsci Srbije na brzom reagovanju i efikasnoj akciji postavljanja mosta, čime je omogućila ponovno uspostavljanje saobraćaja u selu, koje je usled nevremena i oštećenja dela puta i postojećeg mosta bilo odsečeno od ostatka opštine.

„Zahvaljujući odgovarajućoj reakciji Vojske Srbije i zalaganju lokalne samouprave, uspeli smo da u najkraćem roku osposobimo put za Donju Trešnicu i uspostavimo normalno funkcionisanje sela. Zahvalni smo Vojsci Srbije, koja je i ovog puta pokazala svoju izuzetnu spremnost za delovanje u vanrednim okolnostima“, rekao je Radojčić.

On je zahvalio i zaposlenima u Javnom komunalnom preduzeću „Drina“, navodeći da su radnici ovog preduzeća izgradili drveni nosač neophodan za postavljanje pontonskog mosta.

Mačvanski Info / Ljiljana Ristanović / Foto: Mačvanski Info