Pukli skroz! Nindža razbijači narodnih protesta, bolji od bilo kakve marketinške akcije!?

Pre nekoliko dana “odvali” majstor Lečić kako će svi oni u stvari postati nindže u borbi za ostvarenje zadatih zadataka, ali koje, evo mesecima ne mogu u Srbiji izvršiti?! I zbog kojih se “frend Ramuš” silno ljuti…

I nije “Leka” mnogo pogrešio. Srpske nindže “politički gubitnici” su izgleda učinili sve svoje pristalice sasvim nevidljivim za oko običnih građana Srbije i objektive foto aparata i kamera! Zato je na gradskim trgovima petkom i subotom ostala samo “šaka – kapa”, najodanijih opsesisonara, nevoljnika i zlovoljnika, koji treba da simuliraju proteste protiv aktuelnog režima! Ali, ako ovako budu nastavili, onda će ove nindže stvarno doći u situaciju da šetaju doslovce sami! Njima čak društvo petkom i subotom na gradskim trgovima neće da prave ni najuži članovi porodice, a kamo li bar deset-dvadeset političkih simpatizera.
Đilas, Jeremić, Obradović i ostale “strašne” nindže uspele su što ni aktuelni režim nije: da za nekoliko meseci razbiju i ono najtvrđe jezgro demonstranata u svim gradovima Srbije, dok se jedino ( ali i on je izgleda gotov?!) još koliko toliko drži Beograd, ali sa desetostruko manjim brojem mitingaša u odnosu recimo na stanje od pre dva-tri meseca!? Zbog svega bi valjalo porazmisliti, da neki, recimo ružičasti “Gran pri kostim ili kombinezon” država dodeli ovoj “nindža bratiji”, kao nagradu, jer su, po ko zna koji put dokazali – koliko su zaista sposobni i omiljeni u narodu?

Učinili su više od bilo koje smišljene režimske marketinške akcije. Njihovo ubacivanje na čelo kolone i izigravanje izistinskih problema nezadovoljnih pojedinaca ( a u dvomilionskom gradu, priznaćete, mora da ih ima mnogo), je do te mere kod one druge, ogromne većine građana – ojačalo poziciju aktuelnog režima, da se to jednostavno ne može rečima opisati, niti parama platiti ( kad bi se merilo u novčanoj vrednosti)?!
Kao dokaz našem vrednosnom sudu, prilažemo fotografije, kako je večeras bilo u Šapcu, a isto se dešavalo i u drugim gradovima širom Srbije! Šteta. Pukle nidnže skroz! Baš šteta, što će opet posredstvom satelita u svet morati da idu neki drugi kadrovi, montaže i supermontaže! A, priznaćete, moćni medijski predator CNN je pravi majstor u tome…
E.E.