Pukli! Samozvani opozicioni lideri “ na obeležavanju 6 meseci protesta” u Kruševcu, sakupljali demonstrante po baštama kafića i klupama u parkićima!?

Počeli su u Kruševcu kampanju protiv aktulenog režima i Aleksandra Vučića, na alibiju fizičkog napada na Borka Stefanovića, pre otprilike 6 meseci! Verovali su, po starom dobrom  školskom receptu zapadnih metoda za otpočinjanje pobuna radi rušenja legitimno izabranih režima, da će taj incident biti više nego dobra inicijalna  kapisla za široku narodnu pobunu…

Međutim, na pozive Đilasa, Vuka Jeremića, Borka Stefanovića, Boška Obradovića i drugih narod je rekao NE! Nisu hteli ni tada, kao i sada, (na obeležavanje šestomesečnih protesta) da se identifikuju sa onima koji su ovu državu i ovaj narod doveli ne samo na ivicu egzistencije nego i opstanka u pojedinim delovima Srbije!? Da je tako, svedoci su bili mnogi juče po podne u Kruševcu, kada su posmatrali vidno deprimirane opozicione lidere kako šetaju centrom grada sa “šačicom istomišljenika”, koje je ladno mogao prebrojati čak i djak prvak. Prema verodostojnim podacima, bilo je nešto više od 100 učesnika protesta, što ni izbliza nije zadovoljilo apetite pristiglih beogradskih lidera, koji su očekivali bar nekoliko hiljada okupljenih građana!?

Naravno da to nije smetalo prisutnim liderima, da toj šačici istomišljenika javno govore kao da je pred njima bar njih desetak hiljada… Pričali su opet iste priče, po već naučenoj matrici, koju je srpski narod davno odbacio. Opet ni reči o tome šta bi oni bolje uradili, već se i dalje drže nekoliko naučenih floskula koje iz subote u subotu ponavljaju, čime su dozlogrdili i onim najupornijim demonstrantima.

Na ovom malenom skupu, čulo se opet mnogo neistina, kao ona, da se ugalj kupuje od Palme ( Veselinović) što je notorna laž, do ponavljanja svih onih davno izrečenih laži o Aleksandru Vučiću lično!? Kao humoreska je delovao poziv na nekakav javni duel koji mu je uputio “Dušanov potrčko”, gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović?! Podsećamo, to je gradonačelnik koji se krije na tavanu zgrade Arhiva, odakle virucka i osluškuje okupljene Šapčane koji uporno, svaki dan u podne se okupljaju i traže da izađe pred njih i mnogo toga im objasni, što ovome ne pada na pamet!? Ali, zato o trošku istih tih građana ide Srbijom i napada Vučića pokušavajući na sve načine da zamaskira velike nevolje na sopstvenom pragu…

Sve je jasno kao dan. Srbija se više ne može prevariti. Ovim političkim gubitnicima nikako nije jasno, da su odavno postali prošlost. Srpski narod je odabrao sa kime je danas i sa kime će u budućnost!

E.E.