Presuda da je kriv odavno je izrečena Zelenoviću, a sve ostalo je samo pravosudna farsa

U niskotiražnim opozicionim medijima pojavila se priča, kako su neki “naprednjački tabloidi” osudili Nebojšu Zelenovića i pre sudske presude?! Kakva farsa? Namerna greška!

Da li je neko ko se na presudu u kojoj je osudjen za nenamensko trošenje narodnih para, poziva na zastarelost, a ne žali se na sam čin presude – unapred osuđen?

Da li je neko ko izbegava da se pojavi na ročistima zaista nevin i pošten? Da li je normalno da se milionima evra iz gradske kase “ gubi svaki trag”?
Pa, naravno da nije. Baš kao što ne može biti nevin prvi čovek grada u kome se sve ovo dešavalo, pa makar da nije ninpipnuo “ teglu sa pekmezom”?
Zato je jasna poruka svim Zelenovićevim dušebriznicima, da prvo počiste djubre ispred svoje kuće, pa tek onda neka zaviruju u tuđa?

Drage kolege, ne možete od “komarca da pravite magarca, od ničega velike svetske afere”, a da se sa druge strane pravite blesavi i coravi prema “ vašim mecenama” koji drpaju li drpaju od naroda na hiljadu i jedan način!?
Uostalom, odavno je pročitana vaša licemerna medijska strategija, koja je posle petooktobarske revolucije i dovela Srbiju na prosjacki štap, a da su svi “vasi političari” iz nje izasli pošteni i nevini i PREBOGATI?!

Taj se film više neće davati na ovim prostorima! Politika dvostrukih aršina više ne stanuje u Srbiji. Niti će ikada više. Lopovi su uvek lopovi i oni ne razlikuju boju dresova niti osećaju miris ideologije, niti vide patnju naroda.
Kad to shvatite, možda možemo biti kolege? Dok se to ne desi, teško…

Macvanski.info / Embargo